top of page

Racen zonder technische kennis? Dan is arrive and drive dé optie voor jou!


In de 206 GTi Cup zien wij voornamelijk rijders die zelf hun auto hebben opgebouwd, en daarmee hun racedebuut zijn gaan maken. Dat is de manier waarop deze klasse is opgezet, en het is gebleken dat het voor vrijwel iedereen goed te doen is! Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf écht niet technisch onderlegd bent, of simpelweg niet de tijd hebt om zelf een raceauto op te bouwen. Dat wil echter nog niet zeggen dat racen in de 206 GTi Cup dan helemaal niet voor jou weggelegd is! Verschillende teams bieden nog voor het komende seizoen auto's aan op basis van arrive and drive. Dit houdt in dat je een auto bij hen huurt, zij deze servicen en jij dus alleen op de racedag je kleding mee hoeft te nemen en kan instappen. Qua kosten zal dit over het algemeen duurder zijn dan wanneer je zelf een auto bouwt, maar daar wegen natuurlijk weer een hoop gemakken tegenop! Bovendien hanteren de teams prijzen die goed bij de laagdrempelige insteek van de Cup passen.

Verschillende teams bieden binnen de Peugeot 206 GTi Cup deze arrive and drive of verhuur mogelijkheden aan. Allemaal hebben zij hun eigen voordelen. Zo biedt de een enkel de auto te huur aan voor een dag racen, waar de ander met een totaalpakket komt inclusief rijdersbegeleiding en meer. Hierdoor liggen de prijzen van de verschillende teams enigszins uit elkaar. Welke teams deze service aanbieden vind je hier, inclusief hun contactgegevens. Vraag hen gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wil je toch liever met een eigen auto aan de start komen? Dat is zeker ook mogelijk. Hier vind je verschillende 206 GTi Cup auto's welke te koop aangeboden worden! Hiernaast is het ook nog altijd mogelijk om bij ons de Cup kit te bestellen, en je eigen auto op te bouwen.


bottom of page