© 2019 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy

October 21, 2019

Please reload

Recente berichten

Datum Circuit Zolder bekend en meer races per racedag!

February 8, 2018

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

De kampioenen zijn bekend!

Dirk Warmerdam, Paul van Lier en Tara Vermeer zijn de kampioenen in de Peugeot 206 GTi Cup 2018! Na drie spannende races op het Belgische Circuit van Zolder, waar volop gestreden werd voor iedere positie heeft Dirk Warmerdam de eerste plaats in het algemeen klassement weten veilig te stellen. In het Rookie kampioenschap was het Paul van Lier die met twee eerste plaatsen en een tweede plaats de eerste plaats greep, terwijl Tara Vermeer bij de dames het kampioenschap greep.

 

De volledige kampioenschapsstand zie je hier. Later meer...

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags