top of page

Biesheuvel Autosport voor onderdelen én gezelligheid!

Vanaf dit seizoen gaat de 206 GTi Cup een mooie samenwerking aan met Biesheuvel Autosport. Zij zijn vanaf heden leverancier van verschillende service- en kit-onderdelen voor de 206 GTi Cup, waaronder de welbekende EBC Yellow- en Bluestuff remblokken. Ook zullen zij op iedere racedag met een grote voorraad onderdelen aanwezig zijn zodat niemand nog in de problemen komen als er toch nog net even iets nodig blijkt te zijn!

Ontmoetingsplek op het paddock

Naast het leveren van de onderdelen zal de truck en tent van Biesheuvel ook een ontmoetingsplek zijn op de 206 GTi Cup Paddock. Ze zullen centraal op onze paddock aanwezig zijn, dus ga bij aankomst vooral om hen heen staan. Iedereen is altijd welkom om even lekker te zitten en de races na te bespreken!

15% korting remblokken

Voor alle Cup-rijders heeft Biesheuvel Autosport een speciale korting van 15% op alle EBC 206 Cup remblokken! Om hier gebruik van te maken dien je een VIP Login aan te vragen. Dit doe je door een mail te sturen naar info@biesheuvel.nl onder vermelding van ‘VIP member worden bij de DNRT 206 CUP’. Geef hierbij ter verificatie je startnummer en persoonsgegevens door, en je krijgt een VIP login toegestuurd!


Alle onderdelen zijn ook online te bestellen op www.biesheuvel.nl. Op dit moment wordt de site ge-update. Mocht je vragen aan hen hebben kan je deze altijd stellen via info@biesheuvel.nl

Comentários


bottom of page