preview 2.jpg

GAMING - Assetto Corsa

De DNRT Peugeot 206 GTi Cup is de eerste nationale klasse die vertegenwoordigd wordt in een game! Voor Assetto Corsa (PC) brengen wij dit mod, een uitbreiding van het originele spel, uit waarmee iedereen achter het stuur van een 206 GTi Cup auto kan nemen, en van het Cup racen kan proeven. Na het uitbrengen van dit mod zijn wij druk bezig om ook andere DNRT klassen in Assetto Corsa ter beschikking te stellen. Wanneer deze beschikbaar zijn vind je ze hier!

DNRT 206 GTi Cup Mod - 2.0

46 real-life DNRT 206 GTi Cup liveries

Physics created by drivers of the real life series, comparable to the real car

3D Model 206 RPS: Gauthier Vidal

Physics DNRT 206: Coen van den Nulft

Skins en design: Huib van den Nulft

Template: Klik hier om de body te downloaden,  en hier voor de ramen.

    Download     

Wil jij je eigen raceauto in Assetto Corsa?
Daar kunnen wij in veel gevallen bij helpen! We kunnen het kleurenschema van je 206 1 op 1 in het spel tot leven brengen, of juist een kleurstelling ontwerpen. Ook voor veel andere auto's kunnen we ditzelfde bieden! Meer weten? Kijken eens op onze website, waar je ook meer mods vindt waar wij aan gewerkt hebben!

   Meer informatie   

Online racen met DNRT

Regelmatig worden er DNRT online wedstrijden georganiseerd door Knutsel Racing. Hier kan iedereen met dit mod kosteloos aan deelnemen! Meer weten? Alle informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Knutsel Racing

Heb je hier vragen over? Je bent welkom in de Discord-server van Knutsel Racing vanuit waar de wedstrijden georganiseerd worden, hier vind je ook alle informatie over hoe je auto's kan installeren, en kan je terecht met al je vragen.

Het 206 Mod wordt volledig gratis ter beschikking gesteld. Er is veel tijd ingestoken om de auto zo realistisch mogelijk te maken en het grote aantal liveries na te maken. Mocht je als bedankje iets willen doneren is dat altijd mogelijk via onderstaande link. 

btn_donate_LG.gif
paypal-784404_960_720.png
preview 2 small.jpg
preview 1 small.jpg