DNRT 206 GTi Cup in Assetto Corsa

De DNRT Peugeot 206 GTi Cup is de eerste nationale klasse die vertegenwoordigd wordt in een game! Voor Assetto Corsa (PC) brengen wij dit mod, een uitbreiding van het originele spel, uit waarmee iedereen achter het stuur van een 206 GTi Cup auto kan nemen, en van het Cup racen kan proeven.

De auto

Als basis voor is een Peugeot 206 GTi genomen zoals er in Frankrijk mee geracet wordt. Deze is door ons dusdanig aangepast dat hij overeen komt met de 206 GTi Cup auto zoals er in Nederland mee gereden wordt!

Rijkarakteristieken

Net zoals in het echt is er in de game weinig aan de 206 GTi af te stellen. Je kan spelen met verschillende bandenspanningen, en daar blijft het ook bij. De auto is niet voorzien van ABS, ondanks dat het spel dit wel aangeeft. Zet dit zelf uit! In het spel was er een groot voordeel wanneer je zonder ABS rijdt, en dus is deze uitgeschakeld. 

 

Kleurstellingen

Alle textures en kleurstellingen zijn door ons aangepast om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van de DNRT 206 GTi Cup. Op dit moment hebben we de livery van 46 GTi's nagemaakt, zoveel mogelijk aspecten van de echte auto's komen in de game terug! Het namaken van de kleurenschema's kost veel tijd, hierdoor ontbreken er ook nog auto's. Deze kunnen later toegevoegd worden. Ook is het mogelijk om je eigen auto te ontwerpen, hiervoor zullen wij binnenkort een Photoshop template ter beschikking stellen!

3D Model 206 RPS: Gauthier Vidal

Physics DNRT 206: Coen van den Nulft

Skins en design: Huib van den Nulft

De auto installeren

Het pakket download je in een .rar bestand welke je handmatig kan installeren, maar ook automatisch via bijvoorbeeld de Content Manager Deze laatste optie is de gemakkelijkste, waarbij je het .rar bestand in de Manager kunt slepen en het automatisch geïnstalleerd wordt. Alternatief kan je ook handmatig de twee mapjes die je in de .rar vindt in de /Cars folder van je Assetto Corsa installatie plaatsen.

DNRT 206 GTi in-game selecteren

In de game zal de 206 aangegeven worden onder 206 GTi RPS. .Selecteer in het spel Peugeot, dan het Upgrade menu van de 206 GTi en dan DNRT. Hierna kan je uit alle DNRT 206 kleuren kiezen. Zo ziet het er in de game uit:

Draag bij aan de ontwikkeling van het 206 GTi Cup Pakket!

Het DNRT 206 GTi Cup is voor iedereen gratis te downloaden. Wij veel tijd besteed aan het ontwerpen van alle auto's, en het finetunen van de rijkarakteristieken. Als je als dank iets wil doneren is dat mogelijk, en wordt dat erg gewaardeerd! 
 

Download

Het volledige Peugeot 206 GTi RPS en DNRT Peugeot 206 GTi Cup mod is hier te downloaden:
 Download v.2.0  |  Alternatieve link 

 

Versie 2.0: verbeteringen in rijgedrag, toevoeging ABS, bandenspanning beter instelbaar, texture en shaders update, liveries update, onboardcamera update, toevoeging #7, #9, #11, #15, #26, #28, #31, #47, #67, #69, #70, #78, #80, #81 en #82

Circuit Zandvoort 2020

Wil je de 206 GTi uitproberen op het vernieuwde Circuit Zandvoort? Hier kan je deze downloaden! 

Photoshop Template voor de Cup-206

Wil je je eigen 206 ontwerpen? Klik hier om de body te downloaden,  en hier voor de ramen.

Zorg hierbij dat je de kleuren en sponsoren altijd de map Essentials maakt, en dat deze altijd aan blijft staan.

Online racen DNRT

Vanaf komend weekend worden er voor de DNRT 206 GTi Cup online races georganiseerd door Knutsel Racing. Hier kan iedereen met dit mod aan deelnemen, maar je dient je hier wel voor aan te melden. Meer weten? Alle informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Knutsel Racing

 

Bekijk ook deze handige video die zij hebben gemaakt over wat je moet voorbereiden om aan de online competitie deel te kunnen nemen.

Heb je hier vragen over? Je bent welkom in de Discord-server van Knutsel Racing vanuit waar de wedstrijden georganiseerd worden. Vergeet je ook niet even aan te melden als je aan de races wil mee doen!

btn_donate_LG.gif
paypal-784404_960_720.png

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy