RACEKALENDER 2020

In 2020 zal de DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender bestaan uit 6 racedagen die verreden zullen worden op 4 verschillende circuits. Het seizoen start op 26 mei op het Belgische Circuit Zolder, wat op dit moment door de verschillende maatregelen omtrent het corona-virus echter nog onder voorbehoud is. De thuisbasis is Circuit Park Zandvoort, waar 3 racedagen gehouden zullen worden. Deze winter is Zandvoort klaargemaakt voor de Formule 1, en in Juni zullen wij voor het eerst op het vernieuwde circuit rijden! In de zomer rijden we een tweedaags raceweekend op Circuit Zandvoort, waarna ook Racepark Meppen op de agenda terugkeert! De finale vindt dit jaar in oktober plaats op het het altijd spannende TT Circuit in Assen.

TRAININGSDAG

Deze dag zal geen normale racedag zijn, maar een trainigsdag voor alle DNRT deelnemers! Bekijk voor meer informatie over deze dag DNRT.nl 

RACEDAG 1

De 206 GTi Cup komt dit weekend op zaterdag 1 en zondag 2 augustus in actie

DNRT Super Race Weekend is terug! Wij komen dit twee dagen achter elkaar aan de start, en zullen meerdere korte races rijden.  

RACEDAG 2

In oktober keren wij terug naar Circuit Zandvoort. In deze periode kan het weer nog wel eens wisselvallig zijn, wat voor mooie en vooral leuke uitdaging kan vormen voor de 206 GTi Cup rijders! 

RACEDAG 3

Net over de Duitse grens ligt Racepark Meppen, alwaar wij onze 6de racedag van dit seizoen zullen rijden! Een baan met korte bochten en weinig rechte stukken biedt een unieke ervaring voor de 206 GTi Cup rijders! 

RACEDAG 4

Het snelle TT Circuit in Assen is populair onder de 206 Cup rijders, gezien er ieder jaar een mooi startveld van start gaat en de races uiterst spannend zijn! Bovendien is het in mei eigenlijk altijd mooi weer! 

Lukt het aanmelden niet? Mail ons met de data waarvoor je je aan wil melden! Afmelden? Ook dit kan op 206GTiCup@gmail.com

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy