© 2019 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy

RACEKALENDER 2019

In 2019 zal de DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender bestaan uit 7 racedagen die verreden zullen worden op 4 verschillende circuits. De thuisbasis is Circuit Park Zandvoort, waar 4 racedagen gehouden zullen worden. Er is in mei een uitstapje naar het TT Circuit in Assen, terwijl wij aan het einde van het seizoen aan de start zullen komen op een nieuw circuit voor de klasse en voor DNRT; Racepark Meppen. Dit korte, bochtige maar uitdagende circuit bevindt zich net over de grens in Duitsland. Onze seizoensfinale zal wederom plaatsvinden op het altijd leuke Belgische Circuit Zolder.

Aanmelding racedagen

Deelnemers kunnen zich door op onderstaande evenementen te klikken aanmelden voor de racedagen. Doe dit om zeker te zijn van een startplaats op de racedag. Aan deze aanmelding zijn geen kosten verbonden, de inschrijving vindt plaats op de avond en/of ochtend voorafgaand aan de racedag. Op deze pagina's vind je ook meer informatie over de desbetreffende racedagen.

racedag 1 2019.jpg
Racedag 2 2019.jpg
Racedag 3 2019.jpg
Racedag 4 2019.jpg
Racedag 5.jpg
Racedag 6 2019.jpg
Racedag 7.jpg

Lukt het aanmelden niet? Mail ons met de data waarvoor je je aan wil melden! Afmelden? Ook dit kan op 206GTiCup@gmail.com