© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy

RACEKALENDER 2020

In 2020 zal de DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender bestaan uit 7 racedagen die verreden zullen worden op 4 verschillende circuits. De thuisbasis is Circuit Park Zandvoort, waar 4 racedagen gehouden zullen worden. Deze winter is Zandvoort klaargemaakt voor de Formule 1, en in April zullen wij voor het eerst op het vernieuwde circuit rijden!  Er is in mei een uitstapje naar het TT Circuit in Assen, gevolgd door Circuit Zolder, wat over de winter ook de nodige upgrades heeft ondergaan. In de zomer rijden we een tweedaags raceweekend op Circuit Zandvoort, waarna ook Racepark Meppen op de agenda terugkeert! De finale vindt dit jaar in oktober plaats op het Circuit in Zandvoort.

RACEDAG 1

De start van het nieuwe seizoen, voor het eerst op het vernieuwde Formule 1 circuit van Zandvoort! Wie komt als eerste de nieuwe Arie Luyendijk bocht uit? 

RACEDAG 2

Het snelle TT Circuit in Assen is populair onder de 206 Cup rijders, gezien er ieder jaar een mooi startveld van start gaat en de races uiterst spannend zijn! Bovendien is het in mei eigenlijk altijd mooi weer! 

RACEDAG 3

Het altijd gezellige circuit zolder doen we dit jaar midden in het seizoen aan. De verschillende chicanes zorgen ervoor dat je hier goed kunt inhalen, bovendien is de baan voorzien van nieuw asfalt! 

RACEDAG 4

Ruim een maand na de 35ste Grand Prix van Nederland is het weer aan ons om het Zandvoortse asfalt onveilig te maken. Wie gaat zich dit weekend vooraan het veld melden? 

RACEDAG 5

Het DNRT Super Race Weekend is terug! Wij komen dit twee dagen achter elkaar aan de start, en zullen meerdere korte races rijden. Op de avond van de eerste dag organiseren we voor de hele Cup een BBQ. Dit weekend mag je niet missen! 

RACEDAG 6

Net over de Duitse grens ligt Racepark Meppen, alwaar wij onze 6de racedag van dit seizoen zullen rijden! Een baan met korte bochten en weinig rechte stukken biedt een unieke ervaring voor de 206 GTi Cup rijders! 

RACEDAG 7

Circuit Zandvoort is het toneel voor de finale van het 2020 seizoen van de 206 GTi Cup! Deze dag zullen de kampioenschappen beslist worden, maar zullen we er bovenal een mooie racedag van maken voordat de winterstop begint! 

Lukt het aanmelden niet? Mail ons met de data waarvoor je je aan wil melden! Afmelden? Ook dit kan op 206GTiCup@gmail.com