© 2019 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy

DE 206 GTi CUP KIT

De 206 GTi Cup kit is ontwikkelt om voor een laag bedrag een goede raceauto te bouwen. Met de DNRT 206 GTi Cup Kit kan je je straatauto volledig ombouwen tot raceauto. Als eerste zal de auto moeten worden gestript, waarna onze leverancier de rolkooi in de auto zal plaatsen. Dit gebeurt volledig volgens alle veiligheidseisen van de KNAF. Ook plaatst hij de montageplaten voor het stoelframe en de ogen voor de riemen. Hierna kan de auto worden opgebouwd tot raceauto. De racestoel, riemen, een racestuur, remblokken, hoodpins, sleepogen en alle andere veiligheidsbenodigdheden maken allen deel uit van de 206 GTi Cup kit. Om de auto sportiever te maken worden de auto's voorzien een kwalitatief goede set dempers en veren. Het enige wat er na het monteren van de kit nog moet gebeuren is regulier onderhoud aan de auto.  

De kit bestellen

De kit bestellen kan op deze pagina. Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op over de verdere betaling, het ophalen van de onderdelen en het plaatsen van de rolkooi.

Let op! Op dit moment zijn er 5 Cup-kits op voorraad, en dit zullen voorlopig de laatste kits zijn die geleverd worden door DNRT.

Losse onderdelen zijn te bestellen via deze pagina. Op deze pagina zijn ook alle onderdelen uit de kit te bekijken. Op deze pagina vind je ook een oliekoeler en een katalysator. Deze twee onderdelen zijn optioneel en niet bij de kit inbegrepen. Ze leveren geen betere prestatie, dus deelnemers met deze onderdelen zullen niet sneller zijn dan deelnemers zonder deze onderdelen. Wel zorgt de oliekoeler ervoor dat je ook in warme temperaturen langer kan rijden. De katalysator is ontwikkeld omdat gebleken is dat de originele 206 katalysator niet altijd tegen het racen kan, en mogelijk kan smelten. De door ons aangeboden katalysator is goedkoper dan een originele, en kan hogere temperaturen aan.