top of page

DE 206 GTi CUP KIT

De 206 GTi Cup kit is ontwikkelt om voor een laag bedrag een goede raceauto te bouwen. Met de DNRT 206 GTi Cup Kit kan je je straatauto volledig ombouwen tot raceauto. Als eerste zal de auto moeten worden gestript, waarna onze leverancier de rolkooi in de auto zal plaatsen. Dit gebeurt volledig volgens alle veiligheidseisen van de KNAF. Ook plaatst hij de montageplaten voor het stoelframe en de ogen voor de riemen. Hierna kan de auto worden opgebouwd tot raceauto. De racestoel, riemen, een racestuur, remblokken, hoodpins, sleepogen en alle andere veiligheidsbenodigdheden maken allen deel uit van de 206 GTi Cup kit. Om de auto sportiever te maken worden de auto's voorzien een set sport dempers en veren. Het enige wat er na het monteren van de kit nog moet gebeuren is regulier onderhoud aan de auto.  

 

De Cup-kit wordt door al onze leveranciers met grote korting geleverd, en ook DNRT sponsort nog een deel van het bedrag, waardoor beginnen met racen écht niet goedkoper kan! De volledige lijst met onderdelen waar de Cup Kit uit bestaat is hier te bekijken.

 

206 GTi Cup Kit weer beschikbaar!

Het is vanaf nu weer mogelijk om de 206 GTi Cup Kit weer te bestellen. In samenwerking met DNRT en onze leveranciers hebben we het mogelijk kunnen maken om de complete kit aan te bieden voor €3.450,- exclusief btw. Interesse gewekt? De kit is nu te bestellen op de volgende pagina, waar je ook meer informatie vindt over het bestel en leverproces.                                              

Completer dan ooit

De 206 Cup-kit wordt nu completer dan ooit geleverd. Zo krijg je naast de onderdelen die je op deze website vindt ook een panorama-binnenspiegel, sleepogen, versnellingsbak ontluchting, bedrading voor de hoofdstroomschakelaar, bevestigingsbouten voor de stoel en meer kleinere delen bij de kit geleverd!

WhatsApp Image 2021-02-20 at 12.36.45.jp

Losse Kit-onderdelen

Losse onderdelen zijn te bestellen via deze pagina. Hier vind je ook een verbeterde oliekoeler en een katalysator. Deze twee onderdelen zijn optioneel en niet bij de kit inbegrepen. Ze leveren niet meer snelheid, dus deelnemers met deze onderdelen zullen niet sneller zijn dan deelnemers zonder deze onderdelen. Wel zorgt de oliekoeler ervoor dat je ook in warme temperaturen langer kan rijden. De katalysator is ontwikkeld omdat gebleken is dat de originele 206 katalysator niet altijd tegen het racen kan, en mogelijk kan smelten. De door ons aangeboden katalysator is goedkoper dan een originele, en kan hogere temperaturen aan.

bottom of page