DE 206 GTi CUP KIT

De 206 GTi Cup kit is ontwikkelt om voor een laag bedrag een goede raceauto te bouwen. Met de DNRT 206 GTi Cup Kit kan je je straatauto volledig ombouwen tot raceauto. Als eerste zal de auto moeten worden gestript, waarna onze leverancier de rolkooi in de auto zal plaatsen. Dit gebeurt volledig volgens alle veiligheidseisen van de KNAF. Ook plaatst hij de montageplaten voor het stoelframe en de ogen voor de riemen. Hierna kan de auto worden opgebouwd tot raceauto. De racestoel, riemen, een racestuur, remblokken, hoodpins, sleepogen en alle andere veiligheidsbenodigdheden maken allen deel uit van de 206 GTi Cup kit. Om de auto sportiever te maken worden de auto's voorzien een kwalitatief goede set dempers en veren. Het enige wat er na het monteren van de kit nog moet gebeuren is regulier onderhoud aan de auto.  

206 GTi Cup Kit op dit moment uitverkocht

Op dit moment zijn er helaas geen 206 GTi Cup kits meer te bestellen. Als je aan de 206 GTi Cup wil deelnemen is het mogelijk om een raceklare auto te kopen, of een auto te huren bij een van de teams. Welke auto's op dit moment te koop aangeboden worden vind je hier.  

Wil je toch liever zelf een auto bouwen? Mail het ons op 206gticup@gmail.com, en brengen je op de hoogte zodra er weer kits beschikbaar zijn. Op dit moment zijn wij echter nog niet van plan nieuwe kits in te kopen, bij genoeg vraag gaan we deze mogelijkheid bekijken.

Losse onderdelen zijn echter wel te bestellen via deze pagina. Hier vind je ook een verbeterde oliekoeler en een katalysator. Deze twee onderdelen zijn optioneel en niet bij de kit inbegrepen. Ze leveren geen betere prestatie, dus deelnemers met deze onderdelen zullen niet sneller zijn dan deelnemers zonder deze onderdelen. Wel zorgt de oliekoeler ervoor dat je ook in warme temperaturen langer kan rijden. De katalysator is ontwikkeld omdat gebleken is dat de originele 206 katalysator niet altijd tegen het racen kan, en mogelijk kan smelten. De door ons aangeboden katalysator is goedkoper dan een originele, en kan hogere temperaturen aan.

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy