BESTEL DE KIT

De 206 GTi Cup Kit is op dit moment helaas uitverkocht. Wil je graag aan de Cup deelnemen? Dan raden we je aan om eens op onze Marktplaats-pagina te kijken, hier vind je verschillende goede raceklare auto's die worden aangeboden voor prijzen waar je zelf geen auto voor kunt opbouwen. Wil je toch echt graag zelf een Cup-auto bouwen, en ben je bereid om te wachten tot er weer kits beschikbaar komen? Laat ons dit weten op 206gticup@gmail.com, dan plaatsen we je op onze lijst en brengen we je op de hoogte zodra er weer kits beschikbaar zijn. 

Wat zit er in de kit? 

Met de onderdelen uit de 206 GTi Cup kit kan je zoals gezegd een volledige raceauto opbouwen. Welke onderdelen er specifiek in de kit zitten vind je op deze pagina.

 UITVERKOCHT 

Om de 206 GTi Kit te bestellen dient u het bedrag van €500 ,- over te maken naar DNRT Nederland, IBAN NL04ABNA0619852895, ten name van D.N.R.T. inzake Peugeot 206 Kit. Zodra uw betaling bij ons is ontvangen wordt uw inschrijving bevestigd en brengen wij u daarvan op de hoogte via e-mail. Mocht de klasse geen doorgang vinden, wordt de €500,- aanbetaling geretourneerd.

 

Het resterende bedrag dient betaald te worden wanneer uw kit gereed is. Door levertijd van verschillende onderdelen kan het zijn dat de levering niet in één keer plaats zal vinden. Als u de kit besteld hebt brengen wij u hiervan op de hoogte.

 

Welke startnummers zijn vrij?
De startnummers die op dit moment bezet zijn kan je vinden op deze pagina.

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy