OVER DNRT

DNRT is de grootste autosport organisatie van Nederland. Klassen als de Mazda MX5 Cup, BMW E30 Cup en Endurance maken allen deel uit van DNRT. Bij DNRT staat gezelligheid naast de baan, en competitie op de baan centraal. Er wordt met respect gereden, ''wij kunnen goed met elkaar door de bocht'' is het motto.

 

De 206 GTi Cup maakt het clubracen bij DNRT laagdrempeliger en goedkoper dan ooit!

Racen bij DNRT

Een dag racen bij DNRT staat gelijk aan een dag met veel gezelligheid naast de baan, en een sportieve strijd op de baan. Het doel is dat iedereen na een racedag naar huis gaat met een goed gevoel. Op de baan is er competitie, maar naast de baan helpt iedereen elkaar waar nodig, worden er gezamelijke bbq's gegeven en is de sfeer zeer gemoedelijk. Ook op de baan wordt met respect voor elkaars materiaal gereden. Een goed gevecht mag natuurlijk altijd, maar bij contact wordt er ingegrepen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het voor iedereen leuk en betaalbaar blijft. ''Wij kunnen goed met elkaar door de bocht'' is het motto wat DNRT als sinds jaar en dag hanteert. Ook de prijzen zijn zeer vriendelijk. Inschrijfgeld voor een dag sprintraces is slechts ca. €350,-, wat ongeëvenaard goedkoop is.

 

De thuisbasis van het DNRT is Circuit Park Zandvoort, daar worden dan ook de meeste wedstrijden gereden. Naast de races op Zandvoort vinden er ook ieder jaar racedagen plaats op het TT Circuit in Assen en Circuit Zolder (België). Hiernaast kan er per seizoen een uitstapje bij zitten naar een ander circuit. In het verleden waren dit circuits als Spa Francorchamps, Oschersleben en Racepark Meppen.

DNRT organiseert al 25 jaar races door heel Europa, en vormt ook de basis voor de 24H Series; een reeks langeafstandswedstrijden welke de hele wereld overgaat. Alle medewerkers van DNRT zijn vrijwilligers, en doen hun werk uit passie voor de sport. Hierdoor blijven de prijzen laag, maar ook de sfeer goed! 

Meer informatie over DNRT is te vinden op de website, www.dnrt.nl