top of page

OPBOUW

Het opbouwen van een Peugeot 206 GTi Cup auto is iets wat voor iedereen goed te doen is. De techniek in een Peugeot is vrij simpel, en er worden geen hele complexe dingen aan de auto gedaan. Je kunt het zelfs in een garagebox doen! Reken er wel op dat het redelijk wat tijd kost, maar wat is er nu leuker dan het bouwen van je eigen raceauto? Om je opweg te helpen hebben wij de stappen welke je moet doorlopen om je auto raceklaar te maken zo goed als mogelijk beschreven in de handleiding welke op deze pagina te downloaden is.

De auto strippen

Welke onderdelen er uit de auto verwijderd mogen worden staat op een handige manier beschreven in onze handleiding. Deze handleiding is hieronder te downloaden. Let op! Verwijder niet meer dan dat in de handleiding is aangegeven!

Rolkooi

De rolkooi wordt gemaakt en gemonteerd door een fabrikant in Amersfoort. Dit betekent dat het laswerk wat daarbij komt kijken voor je gedaan wordt! Wel dien je de auto kaal af te leveren. Dit houdt in dat het interieur verwijderd moet zijn, en dat ook het dashboard moet zijn gedemonteerd. Het hiervan is dat je niet zelf hoeft te gaan lassen, en dat de fabrikant snel werkt waardoor je de auto nooit lang kwijt bent!

Onderhoud

We raden je aan om je auto technisch te laten nakijken. De ene auto zal wat meer werk nodig hebben dan de andere. Je kan hierbij denken aan het vervangen van je distributieriem, remschijven of andere slijtage onderdelen.

Volledige onderdelenlijst 206 GTi Cup Kit, en extra's.  

bottom of page