MARKTPLAATS 

Op deze pagina vind je Cup auto's die te koop worden aangeboden. Wil jij je auto verkopen en op deze pagina komen te staan? Neem contact met ons op via 206gticup@gmail.com. Ook als je opzoek bent naar een 206 Cup auto helpen wij je graag verder! 

#66 - €5.500,- 

De #66 is volledig opgebouwd naar de Cup-specificaties, en heeft maar 2 racedagen aan de start van de 206 Cup gestaan! Het is een bewezen snelle auto, en klaar om in de cup aan de start te komen. Meer weten? Informeer via de advertentie op RaceAutoTeKoop, of bel 00491623745745.

 http://www.raceautotekoop.nl/overzicht/detail.php?id=4347

#57 - Neem contact op 

De #57 wordt op dit moment door het ervaren Team Ilbrink nieuw opgebouwd, en is dus een compleet nieuwe raceauto!

 

Meer weten? Neem contact op via info@ilbrink.com, of bel naar 0651783251Bij Team Ilbrink ben je ook aan het juiste adres voor het huren of laten onderhouden van een auto. Op aanvraag hebben ze meer auto's te koop.

#45 - €4.000,- 

Deze auto is vrijwel geheel klaar voor deelname aan de Cup, en alle benodigde onderdelen zitten erbij. Enkel de hoodpins, stoelen, nieuwe achteras, hoofdstroomschakelaar en brandblusser moeten nog geplaatst worden. Alle slijtage onderdelen zijn vervangen, waardoor de auto in technisch goede staat is!

Interesse? Bekijk hier de RaceAutoTeKoop advertentie

Opzoek naar een 206 Cup auto? Neem ook gerust eens contact op met de Cup-organisatie. Wij helpen je graag verder, en kunnen je naast de auto's op deze pagina ook met anderen in contact brengen

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy