MARKTPLAATS 

Op deze pagina vind je Cup auto's die te koop worden aangeboden. Wil jij je auto verkopen en op deze pagina komen te staan? Neem contact met ons op via 206gticup@gmail.com. Ook als je opzoek bent naar een 206 Cup auto helpen wij je graag verder! 

#29 - €4.450,- 

De #29 is volledig opgebouwd naar de Cup-specificaties, en is op de rollenbank-test klaar om aan de start te komen! De auto heeft enkel 3 trackdays gereden, en nooit geracet of schade gehad. Meer weten? Informeer via de advertentie op RaceAutoTeKoop:

 http://www.raceautotekoop.nl/overzicht/detail.php?id=3994

PG Motorsport biedt een volledig raceklare 206 GTi Cup auto aan! De auto is voorzien van de optionele Cup Katalysator, en er kan gekozen worden uit een brede of smalle Cup stoel! Hiernaast wordt hij geleverd met nieuwe brandblusser, en de verstevigde Koni-dempers. Dit is de kampioensauto uit het eerste 206 GTi Cup seizoen!

 

Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via welkom@PGmotorsport.nl 

 €3.750,- excl. btw. 

#56 en 57 - Neem contact op 

Deze twee startnummers worden te koop aangeboden door Team Ilbrink. De #56 is een auto waarmee nog nooit is geracet, en die geheel raceklaas gemaakt is door Team Ilbrink. De #57 wordt op dit moment nieuw opgebouwd, en is dus een compleet nieuwe raceauto!

 

Meer weten? Neem contact op via info@ilbrink.com, of bel naar 0651783251Bij Team Ilbrink ben je ook aan het juiste adres voor het huren of laten onderhouden van een auto. Op aanvraag hebben ze meer auto's te koop.

#45 - €4.000,- 

Deze auto is vrijwel geheel klaar voor deelname aan de Cup, en alle benodigde onderdelen zitten erbij. Enkel de hoodpins, stoelen, nieuwe achteras, hoofdstroomschakelaar en brandblusser moeten nog geplaatst worden. Alle slijtage onderdelen zijn vervangen, waardoor de auto in technisch goede staat is!

Interesse? Bekijk hier de RaceAutoTeKoop advertentie

Deze auto is voor seizoen 2019 volledig nieuw opgebouwd, en komt met alles wat je nodig hebt om te racen! Inclusief een donor-auto met RFR motor, en een tweede set velgen en banden. De auto is ook voorzien van de race-katalysator. Eventueel is overname van autoambulance (€1000) en laptimer (€250) ook mogelijk.

 

Zie hier de advertentie voor meer informatie met meer foto's  en neem gerust vrijblijvend contact op: Facebook-link

 #52 - €3.995,- 

Opzoek naar een 206 Cup auto? Neem ook gerust eens contact op met de Cup-organisatie. Wij helpen je graag verder, en kunnen je naast de auto's op deze pagina ook met anderen in contact brengen

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy