MARKTPLAATS 

Op deze pagina vind je Cup auto's die te koop worden aangeboden. Wil jij je auto verkopen en op deze pagina komen te staan? Neem contact met ons op via 206gticup@gmail.com. Ook als je opzoek bent naar een 206 Cup auto helpen wij je graag verder! 

#29 - €4.450,- 

De #29 is volledig opgebouwd naar de Cup-specificaties, en is op de rollenbank-test klaar om aan de start te komen! De auto heeft enkel 3 trackdays gereden, en nooit geracet of schade gehad. Meer weten? Informeer via de advertentie op RaceAutoTeKoop:

 http://www.raceautotekoop.nl/overzicht/detail.php?id=3994

PG Motorsport biedt een volledig raceklare 206 GTi Cup auto aan! De auto is voorzien van de optionele Cup Katalysator, en er kan gekozen worden uit een brede of smalle Cup stoel! Hiernaast wordt hij geleverd met nieuwe brandblusser, en de verstevigde Koni-dempers. Dit is de kampioensauto uit het eerste 206 GTi Cup seizoen!

 

Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via welkom@PGmotorsport.nl 

 €3.750,- excl. btw. 

#25 - T.E.A.B. 

Afgebouwd door het ervaren Team Ilbrink is deze auto klaar om mee te gaan racen! Deze auto heeft nog nooit aan een race deelgenomen, en is dus uiterst keurig en strak!

 

Meer weten? Neem contact op via www.ilbrink.com, of bel naar 0651783251Bij Team Ilbrink ben je ook aan het juiste adres voor het huren of laten onderhouden van een auto. Op aanvraag hebben ze meer auto's te koop.

Deze 206 GTi heeft vanaf de start van de Cup meegereden, en heeft op snelheid altijd goed mee kunnen komen. De auto is altijd goed onderhouden door autobedrijf Melissen. 

 

Interesse, of meer weten? Mail naar info@autobedrijf-melissen.nl 

#28 - T.E.A.B. 

#45 - €4.000,- 

Deze auto is vrijwel geheel klaar voor deelname aan de Cup, en alle benodigde onderdelen zitten erbij. Enkel de hoodpins, stoelen, nieuwe achteras, hoofdstroomschakelaar en brandblusser moeten nog geplaatst worden. Alle slijtage onderdelen zijn vervangen, waardoor de auto in technisch goede staat is!

Interesse? Bekijk hier de RaceAutoTeKoop advertentie

Deze pas van nieuwe onderdelen voorziene auto heeft de eerste twee seizoenen aan de 206 Cup deelgenomen. De auto is bewezen snel! 

 

Meer weten? Kijk in onze Facebook-groep, of neem contact op met Nelson Fonseca op Facebook!

#36 - T.E.A.B. 

Raceklare 206 GTi Cup aangeboden, welke de eerste twee seizoen heeft deelgenomen aan de Cup! De auto is geheel volgens Cup-specificaties opgebouwd, dus instappen en rijden!

 

De advertentie vind je hier, en voor meer informatie kan je contact opnemen met MF Racing op 0636120909

#16 -€3.650,-  

Opzoek naar een 206 Cup auto? Neem ook gerust eens contact op met de Cup-organisatie. Wij helpen je graag verder, en kunnen je naast de auto's op deze pagina ook met anderen in contact brengen

© 2020 door DNRT en SCHEIVLAK.NL  - Privacy Policy