top of page

Interview Huub Vermeulen


Het is krap aan een maand geleden dat vaste vrienden van de show, de heren van Scheivlak.nl, Huib en broer Coen van den Nulft met het volgende idee kwamen. U kent ze wel, met uw dagelijkse portie aan klappers op ons circuit en hun clubhuis in de gelijknamige bocht waar we massaal naar zwaaien na de races. Ze waren die avond uitgenodigd mee te praten over de promotie van de 12 uurs race van volgend weekend (Ja, dan al!) en vroegen Huub Vermeulen na de vergadering of ze iets mochten vertellen over een echte nieuwe DNRT klasse. In die woorden ook. Ja, dat kan natuurlijk altijd… En inmiddels hebben we al twee donors staan en is het startsein tijdens een trackday van DFTrackdays.com gegeven. In het buitenland zien we deze auto’s ook al veel in actie. Zelfs dikke klassen in Engeland en Frankrijk! Maar zeg nou zelf; Beter goed gejat dan slecht bedacht.

Eigenlijk is het maar stom dat we zelf niet eerder op dit idee kwamen. We dachten al de goedkoopste raceklassen te hebben, maar het kan blijkbaar nog gekker. Een raceklare auto bouwen met een budget van €3500,-?

Dennis Drenthe vraagt Huub in dit onderstaande interview dan ook de hemd van het lijf over ons nieuwe Franse Strijkijzer.

Een dag nadat het eerste verhaal van de Peugeot op internet kwam, met de mogelijkheid tot inschrijving voor de nieuwsbrief van deze verse cup, stond de teller hiervan al op 120… Dames en heren, het nieuwe succesnummer van de DNRT is aanstaande; de Peugeot 206 GTi Happy Lion!

Blijf op de hoogte! Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle details over de klasse op een rij te krijgen, en de eerste auto’s te bouwen. Heb jij interesse in de DNRT Peugeot 206 GTi Cup, en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga dan naar onderstaande website en meld je aan voor de nieuwsbrief! Op deze manier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de cup, en ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de officiële presentatie op Circuit Park Zandvoort.


bottom of page