top of page

Komt dat zien!


Aankomend weekend is alweer het laatste DNRT evenement van het jaar. Er staan twee mooie dagen voor de deur, beiden tot de nok gevuld met prachtige autosport. Zaterdag zullen de kampioenschappen binnen de Auto’s B bepaald worden, en zondag komen de helden van de Auto’s A in actie. Volle velden, close racing en een gezellige sfeer naast de baan, daar gaat het dit weekend om. Zaterdag wordt het weer wisselvallig en zondag wordt het prachtig. Iedereen kan zich nog één keer helemaal uitleven voordat de bittere koude der winter zich te kennen zal gaan geven. De toegang is voor iedereen helemaal gratis, alleen voor het parkeren dient 6 euro betaald te worden.

Ook zal dit weekend voor het eerst de Peugeot 206 GTi Cup auto te zien zijn. Het gehele weekend zal de eerste auto op Paddock 1 aanwezig zijn, naast de bus van Hank van Dutch Race and Rally Parts. Daarnaast zullen er op zowel zaterdag als zondag twee presentaties gegeven worden over de nieuwe, nu al succesvolle cup. Deze presentaties zullen gehouden worden bij de auto op Paddock 1. Op beide dagen starten de presentaties om 11.30 en om 15.00. Dus kom tussen de trainingen en races door even langs! Iedereen is welkom, of je nou coureur of toeschouwer bent, en er kunnen ook vragen gesteld worden. Dus twijfel niet, komt dat zien!


bottom of page