top of page

Peugeot 206 Ice Bear Challenge!


Het is winter, en voor de autosport betekent dat er eigenlijk niets gebeurd. En dat kan natuurlijk eigenlijk niet, ook in de winter kun je prima racen. Dat hebben vorig jaar tijdens de 206 racecursus ook al gezien; de 206’jes gaan ook in de sneeuw als een tierelier. Daarom zal de Peugeot 206 GTi Cup over 3 weken als gast in actie komen in het voorprogramma van de traditionele Nieuwjaarsrace op het circuit van Zandvoort. Een ideaal middel tegen de winterverveling! De Cup zal 2 races rijden, in samenwerking met de deelnemers van de Mazda MX5 Cup, die ook in actie zullen komen.

De races starten respectievelijk om 13.10 en 14.10 en zullen beide 25 minuten duren. Daarnaast is er een vrije training en een kwalificatiesessie om de auto even lekker in te rijden! Wie zullen wij als “winterkoning” kunnen kronen? Wie kan het beste omgaan met de koude en wisselvallige omstandigheden op het winterse Zandvoort? Komt dat zien!

Deelnemers kunnen zich inschrijven via deze link, het tijdschema vind je hier!


bottom of page