top of page

De winnaars van racedag 1!


De eerste racedag zit erop! Met het mooie weer werden er twee spannende races gereden op Circuit Zandvoort welke beide overtuigend gewonnen werden door Alexander Japin. In beide wedstrijden eindigde Paul van Lier en Rene Oudshoorn respectievelijk als tweede en derde. In de Rookie-klasse was het Mike van der Veer die de wedstrijden op zijn naam wist te schrijven, voor de equipe Reynders/Zeelmaekers. Sandro Favre eindigde beide races als derde in deze klasse. Alle uitslagen van deze racedag zijn hier te vinden*.

Een volledig verslag in tekst en beeld volgt spoedig, net zoals de eerste tussenstanden in het klassement van 2019!

V.l.n.r.: Rene Oudshoorn, Alexander Japin en Paul van Lier

*De opdeling in klasse Rookie en Challenge in de uitslagen is niet correct. Dit wordt voor de volgende racedag aangepast, en de juiste stand wordt in de klassementen verwerkt.


bottom of page