top of page

Voorbeschouwing: Racedag 4


Op zaterdag 20 juli staan races 9, 10 en 11 van het 2019 206 GTi Cup op het programma! Voor de derde keer dit seizoen is Circuit Zandvoort het strijdtoneel, en wisselende weersomstandigheden kunnen nog wel eens voor verrassingen op het circuit gaan zorgen!

In het kampioenschap zien we dat Alexander Japin met zijn #33 206 GTi aan de leiding van het kampioenschap gaat. Tijdens de vorige racedag waren het echter twee jonge rijders die naar Japin ook een wedstrijd wisten te winnen; Jorn Boertien in race 2, en Tijn Middeldorp in race 3! Samen met Paul van Lier zijn zij allen zeer reële kandidaten voor de 2019 titel.

De weersvoorspelling laat zien dat de kans op een spat regen zeer groot is, wat een nieuwe dynamiek aan de wedstrijden zal geven. Wie van de rijders zal zich hier het best aan kunnen aanpassen, en wie gaat er juist moeite mee hebben? Zeker is dat de weergoden tijdens deze racedag voor verrassingen kunnen gaan zorgen!

Om 10:00 staat de tijd training op het programma, waarna om 13:00 race 1 volgt. Races 2 en 3 worden verreden om 15:20 en 17:40 respectievelijk. De 206 GTi Cup is op het paddock te vinden aan de binnenzijde van de Tarzanbocht, Paddock 1. Toegang is gratis, parkeren op Circuit Zandvoort kost €6,-.


bottom of page