top of page

206 GTi Summer Cup 2019!


Volgende week staat het DNRT Super Race Weekend 2019 op het programma. Aanvankelijk zou de 206 GTi Cup op zondag 4 augustus in actie komen, maar dit is door DNRT verplaatst naar vrijdag 2 augustus. Omdat deze wijziging laat bekend is geworden heeft de 206 GTi Cup organisatie besloten om deze racedag niet mee te laten tellen voor de DNRT Peugeot 206 GTi Cup 2019 klassementen. Maar dat is nog niet alles!

Op vrijdag 2 augustus staan namelijk drie wedstrijden over 25 minuten op het programma, en die drie wedstrijden samen vormen de 206 GTi Summer Cup 2019! Aan het eind van deze dag zal de rijder die de meeste punten op zijn naam weet te zetten gehuldigd worden tot zomerkampioen van 2019! Hiervoor zal de puntentelling van het DNRT dag-klassement aangehouden worden, waardoor de winnaar 50 punten scoort, de tweede plaats 49, enzovoorts.

Zal de gevestigde orde met deze titel aan de haal gaan, of gaan we tijdens deze Summer Cup nieuwe namen zich vooraan zien melden? Op vrijdag 2 augustus weten we meer!


bottom of page