top of page

Grote finale in Zolder!


Aanstaande donderdag is het zover, de allerlaatste racedag van het seizoen 2019. Het is een bewogen en tumultueus seizoen geweest, en er maken nog meerdere rijders kans op de winst in het kampioenschap. Alexander Japin zal ongetwijfeld alles gaan geven om de algemene titel op zijn naam te gaan schrijven, en ook Mike van der Veer zal zich volledig focussen op het rookie-kampioenschap. Natuurlijk zullen zij beiden op de hielen worden gezeten door de rest van het veld, dus makkelijk zal het zeker niet gaan worden!

Er zullen 2 sprintraces verreden gaan worden op het Belgische circuit van Terlaemen, plus een vrije training voor de nieuwe rijders. Ook de weergoden zijn ons goed gezind, want het gaat 20 (!) graden worden. Ideale omstandigheden dus voor de traditionele seizoensfinale.

Na afloop van de racedag zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de Otobar, en tevens zullen daar de kampioenen gehuldigd worden. De keuring is vanaf 7 uur in pitbox 34, en denk ook aan de motorstilte op de paddock!


bottom of page