top of page

206 Cup-kits uitverkocht, raceklare auto's te koop!


De bekende 206 GTi Cup-kits zijn uitverkocht! Meer dan 90 kits zijn er in de afgelopen 3 jaar afgeleverd. De laatste 3 kits worden in de komende weken gecompleteerd, en er is besloten dat dit voorlopig de laatste zijn. Heb je interesse in mee te rijden in de 206 GTi Cup? Dat kan natuurlijk nog altijd! Er staan immers meerdere auto's te koop, en verschillende teams bieden auto's te huur aan.

Veel nieuwe rijders in 2020

We schrijven begin december, en de eerste voortekenen voor het 2020 seizoen zijn goed! Er is een grote toestroom van nieuwe rijders die in 2020 gaan starten in de 206 GTi Cup, en het grootste deel daarvan maakt zijn debuut in de autosport! Op onze Facebook schreven we eerder al over Marcel Timmer, die met zijn ervaring in klassen als de Clio Cup en Toerwagen Diesel Cup de uitzondering op de regel is. Hij komt in 2020 uit voor het team van NXT Racing. Nieuw is ook Gerald Wolters, die met de #69 206 aan de start gaat komen. Hij maakt zijn debuut in de autosport, en zal ongetwijfeld veel gaan leren in zijn eerste seizoen! Houd onze Facebook-pagina en website goed in de gaten, want de komende tijd presenteren we daar meer nieuwe rijders!

Raceklare Cup auto's te koop

Na afloop van het seizoen stromen verschillende rijders door naar andere klassen, en dit heeft tot gevolg dat er meerdere goede 206 GTi Cup auto's te koop aangeboden worden! Nu er geen Cup-kits meer verkocht worden is dit dé manier om met je eigen auto aan de start te komen. En we moeten zeggen, voor de prijs waarvoor deze auto's verkocht worden kan je zelf geen auto opbouwen! Welke auto's te koop staan vind je op onze Marktplaats-pagina.

Geen tijd? Niet technisch? Huur dan een 206!

Voor degenen die beperkt zijn in tijd of technische kennis is het huren van een 206 bij een van de hierin gespecialiseerde teams dé uitkomst! Zij zorgen dat er een competitieve raceauto voor je klaar staat, zodat jij je volledig kan focussen op hetgeen waarvoor je komt; racen! Ook bieden zij vaak rijdersbegeleiding, waar je gebruik van kunt maken om jezelf te blijven verbeteren. Welke teams auto's verhuren vind je hier, en neem gerust eens vrijblijvend contact met hen op!


bottom of page