top of page

De 2020 kalender is bekend!


De kalender voor het 2020 seizoen van de 206 GTi Cup is bekend! Wederom staan er 7 mooie racedagen op het programma, en doen we 4 verschillende circuits aan. Circuit Zandvoort blijft onze thuisbasis, en daar komen we dan ook 4 maal aan de start. Hier vallen ook de fameuze Paasraces en het Super Race Weekend onder! Ook zal Zandvoort zoals bekend volledig zijn voorbereid op de Grand Prix van komend jaar, en dat betekent dat wij op een super mooi circuit met sterk verbeterde faciliteiten mogen gaan racen!

In mei doen wij dat andere circuit in Nederland aan, namelijk het TT Circuit in Assen. Om op deze super snelle baan hard te gaan zullen de rijders alles uit de kast moeten halen, want uitdagend is de baan in Assen absoluut!

Op 26 mei doen we het Belgische Circuit Zolder aan. De laatste jaren is gebleken dat deze baan uitermate leuke races oplevert, en ook daar wordt geïnvesteerd in de toekomst! Het circuit 4 kilometer lange circuit zal deze winter namelijk voorzien worden van een verse laag asfalt, en worden er meer verbeteringen aan de baan doorgevoerd.

Ook Racepark Meppen keert in 2020 terug op de kalender. Met zijn korte en bochtige karakter wordt op deze baan ook de techniek van de rijders op de proef gesteld, en daarmee is het een unieke toevoeging aan de kalender. Ook in Meppen zit men niet stil, want ook daar worden deze winter verschillende upgrades aan het circuit en de faciliteiten voltooid!

Wil jij in 2020 aan de start komen in de 206 GTi Cup? Dat kan! Lees hier eens verder.

bottom of page