top of page

RAEK Racing keert terug in de 206 GTi Cup!


Na een seizoen afwezig te zijn geweest keert kampioenschapsteam RAEK Racing in 2020 terug in de DNRT Peugeot 206 GTi Cup! In 2018 behaalde het team met Dirk Warmerdam de titel in het algemeen klassement, en hebben dus bewezen snelle auto's op de baan te brengen.

Tijdens het Paasweekend brengt RAEK Racing drie 206-en aan de start. De welbekende #74, #75 en #88 zullen bestuurd worden door drie nieuwkomers in de 206 GTi Cup. Een van de auto's zal zelfs een internationaal tintje hebben, want hierin zal de Oostenrijkse Sven Förster aan de start komen! Met ervaring in rallycross zal hij zich potentieel vooraan het veld kunnen gaan melden.

Omdat een van de rijders na het Paasweekend binnen het team de overstap naar de Westfield Cup maakt heeft RAEK Racing gedurende de overige races in 2020 nog een 206 vrij. Interesse om eens kennis te maken met racen in de 206 Cup bij een gerenomeerd team? Kijk vooral eens op www.raekracing.nl.

bottom of page