top of page

MF Racing in 2020 met 11 auto's aan de start


Dat MF Racing het druk heeft was voor iedereen die de 206 GTi Cup afgelopen seizoen in actie zag al duidelijk. De opvallende teamkleur was in het veld goed vertegenwoordigd, en dit seizoen zal dat niet minder zijn. In 2020 komen ze namelijk met maarliefst 11 auto's aan de start!

Debutanten

Dat de 206 Cup uiterst geschikt voor debutanten is blijkt uit e hoeveelheid rookie's die op dit moment al voor de Paasraces ingeschreven staan. Drie van hen komen uit voor het team van MF Racing, en maken daarmee gebruik van de expertise en begeleiding van dit ervaren team. Onder startnummer #16 komt Sascha Kellermann in actie, met startnummer #84 Roy Meuwissen en onder #92 maakt Paul Sampers zijn debuut in de autosport.

Bekende namen

Naast debutanten keren ook een groot aantal rijders uit eerdere seizoen bij het team terug. Met de #79 maakt Daan Thieme zich op voor zijn tweede seizoen, na vorig jaar in de Rookie klasse uit te zijn gekomen. Nummers #91 en #98 zijn respectievelijk voor Kristof De Vlieger en Niels Meis, twee mannen die al vanaf het eerste seizoen 206 GTi Cup voor MF uitkomen. Zo ook Stefan van den Bos. Hij rijdt al vanaf seizoen 1 mee, en komt dit jaar wederom uit voor MF Racing onder startnummer 99. Met startnummer 12 zien we ook dit jaar de altijd enthousiaste Frank van Asch in actie. De #15 is een nieuwe auto binnen het team van MF, maar achter het stuur zien we Stefan van Bloemendaal, die afgelopen seizoenen heeft bewezen zich geregeld in de top 6 te kunnen melden. Ook Stefan Barewijk keert terug, dan wel onder een ander nummer als voorheen. Dit seizoen komt de Droomparken 206 onder nummer 93 aan de start. De #90 is dit seizoen wederom voor Marciano van Ling, een rijder die bewezen snel is en vooral op het TT Circuit in Assen zich vooraan heeft kunnen melden. Hij zal dit seizoen ongetwijfeld als doel hebben om vaker in de top 5 te eindigen, en zijn de Formule 1 aanpassingen op Circuit Zandvoort in zijn voordeel?

MF Racing Parts Naast het inzetten van auto's heeft MF Racing tijdens alle 206 GTi Cup racedagen een grote voorraad aan 206 GTi onderdelen bij zich. Enerzijds om de huurauto's optimaal te kunnen servicen, en wanneer er onverhoopt iets kapot mocht gaan dit tijdig te kunnen repareren. Anderzijds biedt MF ook onderdelen te koop aan andere deelnemers van de Cup aan! Mocht je een technisch mankement of een schade hebben waarvoor je zelf niet de juiste reservedelen bij je hebt, bezoek de MF Racing trailer even en de kans is groot dat zij hebben waar je naar opzoek bent! Het 206 GTi Cup seizoen gaat op zondag 12 april van start op het vernieuwde F1 Circuit in Zandvoort. MF Racing heeft voor dit seizoen nog één auto beschikbaar. Kijk voor meer info op www.mfracing.nl.

bottom of page