top of page

2021 Kalender en Reglement

De 2021 206 GTi Cup kalender is eindelijk bekend! De cup zal dit seizoen 5 racedagen op 3 verschillende circuits afwerken. Het seizoen wordt zoals vanouds gestart op Circuit Zandvoort, alvorens we in mei het TT Circuit in Assen bezoeken. In juni keren we terug op het Zandvoortse Formule 1-circuit voor de derde racedag van het seizoen. Het seizoen wordt op 29 oktober op het Zandvoortse asfalt afgesloten.


Op veler verzoek zal de origineel geplande wedstrijddag op Racepark Meppen worden vervangen. Hier worden op dit moment opties voor onderzocht.


Natuurlijk is het nog afwachten of we in verband met de corona-maatregelen inderdaad deze kalender zoals hij nu gepresenteerd wordt ook daadwerkelijk kunnen afwerken. DNRT is hier natuurlijk van op de hoogte en brengt nieuws naar buiten zodra er hier meer over te melden is.


2021 reglement

Ook het reglement voor het komende seizoen is inmiddels goedgekeurd, en is nu te vinden op deze pagina van onze website.

Deelnemen aan de 206 GTi Cup?

Dat kan! Het is vanaf nu weer mogelijk om zelf een 206 op te bouwen met behulp van onze Cup-Kit. Waar deze kit precies uit bestaat vind je hier. Ook zijn er nog verschillende raceklare auto's te koop, en bieden onze teams auto's te huur aan. Heb je vragen? Je bent altijd welkom om ze te mailen naar 206gticup@gmail.com

Comentários


bottom of page