top of page

De 2022 kalender is bekend!

We hebben er even op moeten wachten, maar we zijn blij om te kunnen melden dat de 2022 kalender compleet is! Komend seizoen staan er zes racedagen op de planning, op drie verschillende circuits.


DNRT is de laatste maanden druk aan het puzzelen geweest om een mooie kalender samen te stellen voor het 2022 seizoen, en dat is ook nu weer goed gelukt! Circuit Zandvoort blijft de thuisbasis, aldaar komt de 206 GTi Cup dan ook driemaal in actie. De Cup zal ook tweemaal het Belgische Circuit Zolder aandoen, alwaar we de afgelopen jaren steeds uiterst spannende wedstrijden hebben mogen zien. Ook staat na twee seizoen afwezigheid ook het TT Circuit in Assen weer op de kalender. De racedag op het Drentse circuit vindt plaats op 11 mei.


206 GTi Cup nieuws voor 2022

De 206 Cup bouwt komend seizoen verder op de spannende en leuke competitie die we de afgelopen jaren hebben gezien. Reglementair worden er zo min mogelijk wijzigingen doorgevoerd waardoor er geen grote investeringen nodig zijn, en hiermee wordt rijders en teams consistentie geboden.


Eind deze week verschijnt op deze website een artikel met alle technische zaken waar voor het nieuwe seizoen rekening mee gehouden moet worden. Ook is de komende weken het laatste nieuws van zowel de rijders als teams te lezen, dus houd de site in de gaten! Informatie over inschrijving voor de evenementen verschijnt op een later moment.


Zelf meerijden in de 206 GTi Cup?

Heb je zelf interesse om deel te nemen aan de 206 GTi Cup in 2022? Dat is mogelijk! Alle info over deelname aan de klasse vind je hier.
Comments


bottom of page