top of page

DNRT in Paasweekend van start met competitie-trainingen

Tijdens het Paasweekend gaat het 2021 206 GTi Cup seizoen van start op Circuit Zandvoort. Helaas niet met officiële wedstrijden, dat laten de huidige covid-maatregelen helaas niet toe, maar wel met een trainingsdag, inclusief ‘competitie-training’. Hiermee biedt DNRT een dag aan die toch echt de moeite waard is!


De 206 GTi Cup zal je in actie komen op zondag 4 april, en de dag aanvangen met een tijdtraining. Op basis van de uitslag van deze sessie zullen de rijders opgesteld worden voor de competitie training. Hierbij zullen de auto’s onder code-60 de baan op gelaten worden. Wanneer alle auto’s op de baan aanwezig zijn wordt de code-60 opgeheven, waarna de sessie na verstrijken van de gestelde tijd wordt afgevlagd. Na afloop van de sessie zal er een digitale uitslag op basis van rondetijden en onderlinge afstand worden gepubliceerd. Er is geen huldiging, podium, noch wordt er een klassement bijgehouden van de snelste deelnemers.


Tijdens deze dag gelden alle covid-maatregelen. Draag een mondkapje, houd afstand en blijf bij klachten thuis. Iedere ingeschreven auto mag één monteur meenemen. Tijdschema en briefing volgen op een later moment.


Rijders kunnen zich binnenkort voor deze dag inschrijven op www.dnrtshop.nl, hierover later meer. Het circuit-terrein is tijdens dit evenement helaas niet voor toeschouwers toegankelijk, we hopen dat dit voor de overige racedagen van dit seizoen wel weer mogelijk gaat zijn.Comments


bottom of page