top of page

Informatie Paasweekend

Op 4 april gaat het seizoen van start! Helaas niet met een échte racedag, maar wel met een trainingsdag waarbij we naast vrij rijden ook competitie trainingen gaan doen! De 206 GTi Cup komt viermaal in actie, twee tijdtrainingen, en twee competitie trainingen. Kortom; een hele mooie start van het nieuwe autosport seizoen.

Inschrijven

De inschrijving voor deze dag is nu geopend, en is volledig online te doen via www.dnrtshop.nl.


Inschrijving en keuring

Zoals gebruikelijk zal er een inschrijving en keuring plaatsvinden. Dit is op zaterdag avond vanaf ongeveer 18:00 tot 19:00, en op zondag ochtend 6:45. De inschrijving vindt plaats in de Paddock Office, de keuring in het TC gebouw.


Hoe gaat de dag in zijn werk?

De deelnemende klassen zullen allemaal een training rijden, waar ook de tijden worden geregistreerd. Op basis van deze tijden zullen de deelnemers zogenaamde competitie-trainingen gaan rijden. Een competitie-training houdt in: alle deelnemers zullen op volgorde van de training onder Code 60 de baan op gaan. Zodra alle deelnemers zich op de baan bevinden zal de Code 60 worden opgeheven en kunnen de deelnemers onderling hun racevaardigheden ‘trainen’. Wanneer de tijd verstreken is zal de sessie worden afgevlagd.


Polsbandjes

Om toegang tot het circuit te krijgen heb je een polsbandje nodig. Deze verkrijg je bij inschrijving. Iedere deelnemer mag één extra persoon meenemen, welke vooraf opgegeven moet worden bij DNRT en ook van een polsbandje voorzien moet zijn. Helaas zijn familie en vrienden nog even niet welkom.


Briefing en vrijwaring

Briefing Pasen 2021: Hier

Algemene briefing: Hier

Vrijwaringsclausule: Hier


Extra training

Tegen een extra bedrag kan er aan het eind van de dag ook nog aan een extra endurance-competitie-training worden deelgenomen! Deze sessie over een uur is open voor alle toerwagens die deze dag in actie komen. Multi-class-racing dus!


COVID-maatregelen

Inmiddels zal het bij iedereen wel bekend zijn, maar ook op Circuit Zandvoort gelden de corona maatregelen. Houd afstand, draag in pitboxen en gebouwen een mondkapje, niet met teveel mensen in de pitbox en houd de deuren zoveel mogelijk open.


Paddockindeling

Tijdschema

Natuurlijk hadden we gehoopt tijdens het Paasweekend onze eerste officiële wedstrijden van het seizoen te kunnen rijden. Helaas zal dit nog even moeten wachten, al kunnen we wel voorzichtig positief zijn over de komende evenementen. Met de competitie-trainingen heeft DNRT het voor elkaar gekregen om een uniek concept te realiseren, wat voor de rijders ongetwijfeld een hele hoop plezier gaat opleveren. En dat is waar we het uiteindelijk voor doen.


Wil je deze trainingsdag zelf aan de start komen? Dat kan nog! Verschillende teams bieden auto's aan, en voor vragen kan je altijd terecht op 206GTiCup@gmail.com.


See you in Zandvoort!


Comments


bottom of page