top of page

Nieuwe 206 Cup-kits beschikbaar!

Het zat al een tijdje in de pijplijn, maar vanaf nu is het weer mogelijk om de 206 Cup Kit te bestellen! Na de verschillende afspraken met leveranciers en natuurlijk de blijvende samenwerking met DNRT zijn we op een prijs van €2.750,- exclusief btw voor de gehele kit uitgekomen. In deze kit vind je alle onderdelen om je 206 GTi om te bouwen tot Cup-legale racer. Op dit moment zijn er 5 Cup-kits beschikbaar. Bij voldoende interesse kunnen hier in de toekomst meer aan toegevoegd worden. Meer informatie over de kit en hoe je deze kan bestellen vind je hier.

Wat zit er in de kit?

In de Cup-Kit vind je alle onderdelen om een straat 206 GTi racelegaat te maken. De rolkooi is het eerste kit-onderdeel dat geplaatst zal moeten worden, en wordt voor iedere deelnemer gedaan door Erwin Sukkel in Amersfoort. Deze kooi is volledig naar richtlijnen van de KNAF, en hiernaast worden direct ook de ogen voor bevestiging van de riemen gemonteerd. Hiernaast ontvang je de racestoel, riemen, een racestuur, remblokken, hoodpins, brandblusser en verschillende kleine onderdelen om de auto mee compleet te maken. Om de auto sportiever te maken wordt een set sport dempers en veren van Koni geleverd. Ook zijn een set banden en velgen in de kit inbegrepen!


De volledige lijst met onderdelen is hier te bekijken.


Kit completer dan ooit

De 206 Cup-kit wordt nu completer dan ooit geleverd. Zo krijg je naast de onderdelen die je op deze website vindt ook een panorama-binnenspiegel, sleepogen, versnellingsbak ontluchting, bedrading voor de hoofdstroomschakelaar en meer kleinere delen bij de kit geleverd!

Liever een raceklare auto?

Voor sommigen is het bouwen van een raceauto niet weggelegd, en dan is er altijd nog de optie om een raceklare auto aan te schaffen, of er een te huren bij de verhuur teams. Meer informatie hierover vind je op deze website, en op onze Marktplaats-pagina.Comments


bottom of page