top of page

Paasraces 2023: Alle info!

Traditiegetrouw gaat het Nederlandse autosportseizoen van start tijdens het Paasweekend, en ook het 2023 seizoen van de 206 GTi Cup zal op zondag 9 april van start gaan op het Circuit in Zandvoort! Net zoals andere jaren zullen rijders in een algemeen klassement uitkomen, maar hiernaast zijn er twee ook sub-klassementen. Enerzijds de rookies, voor rijders die hun debuut maken in de autosport, en anderzijds de dames (wanneer er 3 of meer dames aan de start komen). Met wederom veel terugkerende en ook nieuwe namen aan de start belooft het een spannend seizoen te worden!


Op zaterdag avond 8 april zal het mogelijk zijn om de auto's te laten keuren, alsook om in te schrijven. Ook op zondag ochtend is dit mogelijk. De tijden waarop de 206 Cup de baan op gaat vind je op het tijdschema. Houd er rekening mee dat je 20 tot 30 minuten voor aanvang van deze tijd aanwezig bent bij de vooropstelling, en klaar bent om de baan op te gaan. Bij DNRT kan het voorkomen dat het tijdschema voor loopt op de aangegeven tijden, om eventuele vertragingen later in het programma op te vangen! Waar de startopstelling en hoe de procedures in zijn werk gaan zal tijdens de rijdersbriefing worden toegelicht.

Inschrijven en keuren

Zie tijdschema


Rijdersbriefing

De rijdersbriefing vindt plaats in het media center, deze vind je aan de rechterzijde naast de VIP-boxen boven de pitboxen. De tijden worden aangegeven op het tijdschema. Let op: aanwezigheid bij de rijdersbriefing is verplicht!


Online-inschrijving

Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor de racedag op Zandvoort, via deze link.


Live-timing, uitslagen en startopstellingen

Dit alles is tijdens de racedag terug te vinden op RaceResults.nu, uitslagen en startopstellingen zijn ook in de toren af te halen.


Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal na afloop van de laatste race van de dag plaatsvinden. Dit zal ca. 30 minuten na afloop van de laatste race zijn, afhankelijk van wanneer het definitieve resultaat van de laatste race beschikbaar is.

Belangrijke links: Inschrijving racedag: Klik hier


Tijdschema: Volgt


Algemene Briefing 2023: Volgt


Bijzonder reglement: Volgt


Bulletin 1: Velgen Klik hier


Vrijwaring: Volgt


Paddockindeling: Klik hier


Comments


bottom of page