top of page

Race online met het nieuwe 206 GTi Cup Mod voor Assetto Corsa!

Vanaf nu is het compleet nieuwe 206 GTi Cup mod voor de racing game Assetto Corsa (PC) beschikbaar! Het nieuwe mod heeft een compleet nieuw 3D model, wat nog dichterbij de 206 GTi zoals waar in de echte wereld mee wordt gereden. Ook de rij-eigenschappen zijn volledig vernieuwd, waarbij gebruik gemaakt is van data en ervaringen van rijders uit de klasse. Eind deze maand organiseert DNRT Esports wederom een winter competitie, waar mooie prijzen mee te winnen zijn! Stap jij achter het virtuele stuur, en win je de 206 GTi Esports?

DNRT Peugeot 206 GTi Cup Mod

Het volledig vernieuwde 206 GTi Cup Mod is nu te downloaden. Het pakket komt met 30 kleurstellingen, zoals er in de echte klasse mee wordt gereden. Klik hier voor alle informatie, en de download link. Wil je je eigen kleurstelling in de game? Kijk eens op AC Club Racing voor alle mogelijkheden.

DNRT Esports

Half januari gaat de DNRT Esports competitie van start. Een reeks van 5 races, waarmee mooie prijzen te winnen zijn! Zo wint de winnaar van de gehele competitie een racelicentie cursus. Er is een speciale competitie voor de 206-en, kom jij mee-racen? Inschrijven is nu mogelijk, en doe je hier. Alle informatie over hoe je mee kan doen, inschrijven en toegang tot de Discord-server vind je hier.
bottom of page