top of page

Racedag 1: Zandvoort - Alle informatie

De eerste racedag van het 2022 206 GTi Cup seizoen zal op zondag 17 april plaatsvinden op Circuit Zandvoort. In dit bericht vind je alle informatie over de eerste racedag.


Inschrijving en keuring

Op 16 april maken wij vast een begin met de inschrijving vanaf ongeveer 17.45 tot 19.00 uur. Gedurende deze tijd kan er ook worden gekeurd. Wat kort deze keer, maar op zaterdagavond is de afscheidsborrel van Huub en daar kunnen we natuurlijk niet ontbreken. De inschrijving vindt plaats in het organisatiekantoor naast pitbox 0.


Paddockindeling

Voor deze racedag heeft DNRT de 206 GTi Cup op Paddock 2 ingedeeld. De paddock-indeling is hier te bekijken. Houd er rekening mee dat auto-ambulances en trailers op Parking A gestald dienen te worden.


Gratis toegang; iedereen weer welkom!

De corona-pandemie is gelukkig dusdanig achter de rug dat iedereen weer welkom is op de DNRT evenementen! Nodig dus vooral je vrienden en familie uit. De toegang is gratis, bezoekers zullen enkel voor het parkeren moeten betalen.


Logboek

Sinds 2 jaar zijn we gestart met het DNRT Logboekje, elke deelnemer dient dit tijdens de keuring van de auto bij zich te hebben. Let op dit is verplicht. Mocht je het boekje onverhoopt niet in je bezit hebben, kun je er uitsluitend bij Ria één ophalen. Als je het logboek gedurende het jaar 2022 kwijt raakt, zal een bijdrage van € 25.—worden gevraagd voor een vervangend exemplaar.


Stickers

Heb je een DNRT-raamstreamer en/of startnummers nodig? Deze zijn bij inschrijving gratis te verkrijgen.


Rijdesbriefing

De verplichte rijdersbriefing voor deze racedag zal om 07:40 plaatsvinden in met Media Center.


DNRT Koffie Corner

Naast dat Biesheuvel Autosport de onderdelen voorziening op zich neemt, is er ook voor de DNRT rijders een koffie corner ingericht, bij de Trailer van Biesheuvel Autosport, waar jullie gratis een kopje koffie kunnen halen.

Prijsuitreiking

Omdat de prijsuitreiking aan het einde van de DNRT race dag, een beetje tussen wal en schip is geraakt, o.a. door de Covid regels gaat de prijsuitreiking dit jaar plaats vinden bij de Trailer van Biesheuvel Autosport. Een DNRT wand zal dat een speciale extra DNRT uitstraling gaan geven, en om mooie foto’s te maken van de diverse klasse winnaars. Deze prijsuitreiking zal plaats vinden ongeveer een half uur na de laatste wedstrijd van de betreffende klasse.


Live-timing, uitslagen en startopstellingen

Dit alles is tijdens de racedag terug te vinden op RaceResults.nu, uitslagen en startopstellingen zijn ook in de toren af te halen.


Bericht DNRT over startopstellingen

Voor dit seizoen worden startopstellingen op een iets andere wijze bepaald. Nog altijd worden de uitslagen van de races als basis gebruikt, maar de inspraakprocedure wordt verplaatst. Lees hier het bericht vanuit DNRT.


Contact en melden bij wedstrijdleiding

Houd er rekening mee dat je áltijd als je op de baan contact hebt gehad je je moet melden bij Race-Control. Als je je niet meldt kan het zijn dat je straf krijgt omdat je je simpelweg niet gemeld hebt. Binnen DNRT blijft het motto 'wij kunnen goed met elkaar door de bocht' centraal staan, en dat houdt in dat wij waar nodig altijd de ruimte geven. Kijk goed in je spiegels, en laat je auto niet uitlopen als er iemand naast je zit. De wedstrijdleiding zal hier bij de 206 Cup extra streng op handhaven. Bovendien; het is allemaal veel gezelliger als iedereen met een nette auto terug naar huis kan!


Belangrijke documenten en links:


Tijdschema klik hier


Inschrijving Racedag klik hier


Vrijwaringsclausule klik hier


Bijzonder Reglement 17 april klik hier


Algemene Briefing 2022 klik hier


Aanmelding borrel afscheid Huub Vermeulen klik hier


Bulletin 1: Velgen klik hier


Zelf racen?

Heb je interesse om deze racedag, of het gehele seizoen, zelf mee te rijden in de 206 GTi Cup? Dat is nog altijd mogelijk! Er zijn bij de verschillende teams nog enkele auto's te huur, en ook staan er raceklare auto's te koop. We verwachten dit seizoen een groot startveld, met een groot aantal nieuwkomers. Alle informatie over het nieuwe seizoen vind je op deze website, of in ons magazine. Heb je vragen? Mail gerust naar 206gticup@gmail.com, en wij helpen je verder.

bottom of page