top of page

Racedag 3: Alle informatie

Voor de derde racedag van de 206 GTi Cup keren we terug op het Zandvoortse asfalt, waar we wederom een training en drie wedstrijden zullen gaan mogen rijden. Hieronder vind je alle informatie over de racedag welke op 9 juli zal plaatsvinden:


Inschrijven en keuren

De inschrijving op 8 juli zal vanaf 18.00 tot 20.30 zijn in Paddock Office, de keuring in het TC gebouw. Aangezien het circuit op 8 juli is verhuurd tot 21.30 uur, zijn er een paar oversteekmomenten mogelijk nl. van 17.00 tot 17.15 uur van 19.15 tot 19.30 uur en van 21.30 tot 23.00 uur.


Online-inschrijving geopend

Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor de racedag op Zandvoort, via deze link.


Live-timing, uitslagen en startopstellingen

Dit alles is tijdens de racedag terug te vinden op RaceResults.nu, uitslagen en startopstellingen zijn ook in de toren af te halen.


Prijsuitreiking

Wederom zal de prijsuitreiking ca. een half uur na afloop van de laatste race plaatsvinden bij de tent van Biesheuvel.


Video-beelden gevraagd!

Op grote uitzondering kan ondergetekende vanwege andere verplichtingen tijdens deze racedag helaas zelf niet aanwezig zijn. Hierdoor zal ik niet de video kunnen maken die jullie van ons gewend zijn. Daarom de volgende vraag; heb jij een onboard-camera liggen? Plaats deze in je auto, en stuur de beelden na afloop van de racedag op naar 206GTiCup@gmail.com. Bij voldoende beelden maak ik een onboard-special van deze racedag.

Belangrijke links: Inschrijving racedag: Klik hier


Tijdschema: Klik hier Paddock indeling: Klik hier


Algemene Briefing 2022: Klik hier


Bijzonder reglement: Klik hier


Bulletin 1: Velgen Klik hier


Vrijwaring: Klik hierComments


bottom of page