top of page

Racedag 4: Alle informatie

De vierde racedag vindt plaats op dinsdag 30 augustus plaats op het altijd gezellige Circuit Zolder. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over deze racedag:


Inschrijven en keuren

Op maandag 29 augustus is het vanaf 18:30 mogelijk om in te schrijven en te keuren. Op dinsdag 30 augustus kan er vanaf 07:00 worden ingeschreven en gekeurd. De keuring vindt plaats in potbox 34/35, de inschrijving in het secretariaat.


Motorstilte

De regels van de motorstilte zijn inmiddels wel bekend maar er heerst voor 9.00 uur absolute motorstilte en mogen raceauto’s niet worden gestart. Duwen naar de keuring (in pitbox 34/35) mag wel en slepen ook. Datzelfde geldt tijdens de middag pauze van 12.00-13.00 uur. Ook niet starten om warm te draaien. Gewoon pauze. Zo heeft ieder circuit weer zijn specialiteiten en met deze is goed te leven. De tijd tot hoe laat geluid mag worden gemaakt is 16.55 uur.


We mogen ook op het circuit overnachten, mits er geen motors worden gestart of overlast aan de omwonenden wordt toegebracht. Wij hebben iemand bereid gevonden hier op te letten, maar we vertrouwen op jullie gezond verstand.


Online-inschrijving geopend

Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor de racedag op Zandvoort, via deze link.


Live-timing, uitslagen en startopstellingen

Dit alles is tijdens de racedag terug te vinden op RaceResults.nu, uitslagen en startopstellingen zijn ook in de toren af te halen.


Prijsuitreiking

Na afloop van de wedstrijddag zal de prijsuitreiking plaatsvinden buiten de Otobar.

Belangrijke links: Inschrijving racedag: Klik hier


Tijdschema: Klik hier Paddock indeling: Nog niet bekend


Algemene Briefing 2022: Klik hier


Bijzonder reglement: Klik hier


Bulletin 1: Velgen Klik hier


Vrijwaring: Klik hierComments


bottom of page