top of page

We’re going racing!

Zondag 16 mei zal het 2021 seizoen van de 206 GTi Cup dan écht van start gaan. Niet op Assen, want daar kan het helaas nog niet, maar wel op Circuit Zandvoort! Er staan deze dag een kwalificatie en drie races op het programma. De inschrijving is geopend!


In deze tijden zijn een hoop dingen onzeker, het is inmiddels zelfs 9 maanden geleden dat we onze laatste cup wedstrijd hebben kunnen rijden. We zijn dan ook zeer verheugd dat DNRT in samenwerking met Circuit Zandvoort deze racedag mogelijk heeft kunnen maken. We hopen dat de rijders hun dank ook willen uitspreken door in allen deze dag lekker te komen racen. Het is immers onzeker wat de toekomst gaat brengen!


Inschrijven is vanaf nu mogelijk op DNRTShop.nl. Neem ook de vrijwaringsclausule alvast ondertekend mee, dat scheelt op het circuit een hoop tijd!


Helaas is publiek nog niet toegestaan, en dienen namen van mensen die een noodzakelijke functie hebben worden doorgegeven aan Ria Waterreus via am.waterreus@hetnet.nl. De online-briefing, het speciaal reglement en de paddock-indeling volgen nog.


Keuring en inschrijving is mogelijk op zaterdag van 18:30 tot 20:00, en op zondag vanaf 06:30. Keuring vindt plaats in het TC-gebouw, en inschrijving in het Paddock Office.


De briefing is wederom online, en nu hier te bekijken.


Als er meer dan 40 deelnemers aan de start komen zal er in verband met het aantal startplaatsen een rijdende start worden gehouden.


Paddockindeling

Mee racen maar geen eigen 206?

Wil je deze dag zelf aan de start komen van de 206 GTi Cup, maar heb je geen eigen auto? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze teams, zij helpen je graag verder.Comments


bottom of page