top of page

Zandvoort 27 juni: Alle info

Op zondag 27 juni staat de tweede racedag van dit seizoen op de planning. Met een kwalificatie en drie races op het programma en een uiterst goede weersvoorspelling belooft het een zeer mooie racedag met een goed gevuld startveld te worden! Hieronder vind je alle informatie over de racedag:


- De rijdersbriefing vindt weer in persoon plaats, deze zal voor de 206 Cup om 07:50 in het media center zijn. Hierbij wordt het dragen van een mondkapje en houden van voldoende afstand gehouden


- Op zaterdagavond is er al de mogelijkheid om te keuren en inschrijven. Inschrijving opent om 18:30 in het Paddock Office, keuring om 19:00 in de TC loods. Op zondagochtend kan er vanaf 06:45 ingeschreven worden, en vanaf 07:00 gekeurd.


- De kwalificatie start om 09:20, race 1 om 11:00, race 2 om 14:00 gevolgd door race 3 om 16:05. Zorg ervoor dat je 20 minuten voor start van de sessie aanwezig bent op de vooropstelling.


- Voor dit weekend wordt nog altijd een aanmeldsysteem gehanteerd om te voorkomen dat iedereen getest hoeft te worden. Geef namen dus door aan DNRT, en ook helpers dienen een polsbandje op te halen in het Paddock Office.


- Inschrijving is weer online mogelijk via DNRTShop.nl.


- DNRT verspreidt voorafgaand aan het evenement nog een paddock-indeling, maar we gaan er vanuit dat de 206 Cup wederom de paddock aan de binnenzijde van de Tarzan-bocht toebedeeld zal krijgen.Op deze paddock zal ook Biesheuvel Autosport aanwezig zijn.


- Tijdens de racedag zijn uitslagen online terug te vinden op RaceResults.nu. Papieren uitslagen en startopstellingen kan je na afloop van de sessies ook in de hal van de toren vinden.


Last but not least wensen we alle rijders alvast een leuke racedag, en we hopen jullie allen aanstaande zondag te zien!


Foto: Thomas Bakker Fotografieコメント


bottom of page