top of page

Zandvoort Super Prix: Belangrijke Info

22 augustus komt de 206 GTi Cup wederom in actie op Circuit Zandvoort. Deze racedag staat in het teken van de Zandvoort Super Prix, een evenement georganiseerd door zowel DNRT als V-Max, waardoor naast de gebruikelijke klassen ook de Supercar Challenge, de nieuwe Mazda MX5 Cup en de Ford Fiesta Sprint Cup in actie komen! 


Hieronder vind je alle belangrijke informatie over deze racedag.

Hier vind je de algemene briefing 2020, en hier de briefing specifiek voor de Zandvoort Super Prix.

Iedere ingeschreven deelnemer krijgt 10 toegangskaarten bij zijn inschrijving. Deze zijn af te halen bij de Paddock Office. Deze is op vrijdag geopend tot 22:00, en op zaterdag vanaf 7:30. Je vindt deze op Parking C (plattegrond). 

Extra toegangskaarten zijn hier te koop


Inschrijving/keuring is in Pitbox 1 en 2 op zaterdagochtend vanaf 7:30. Houd er rekening mee dat hierbij niet meer dan 2 mensen per auto aanwezig zijn, en dat de 1,5 meter regel gehanteerd wordt. Neem ook de ondertekende vrijwaring alvast mee.


Aanmelden voor de racedag is mogelijk via www.dnrtshop.nl. Gebruik maken van studentenkorting of contant betalen? Maak een account aan op de website, en mail met datzelfde email adres info@dnrtshop.nl.


Paddock 1 is beschikbaar voor de DNRT teams. Zoek elkaar op deze paddock op!


Het bijzonder reglement voor het Zandvoort Super Prix weekend vind je hier


Prijsuitreiking zal wederom in verband met corona-maatregelen niet plaatsvinden. Prijzen zijn na afloop van de racedag af te halen in Pitbox 1/2


De paddockindeling is voor deze racedag als volgt:

Ook het tijdschema ziet er ditmaal iets anders uit dan we gewend zijn. Let er op dat je 20 á 15 minuten voordat je sessie begint aanwezig bent op de vooropstelling.


Comments


bottom of page