top of page

Meer nieuws over de 206 GTi Cup Kit, het reglement en meer


De laatste weken hebben wij erg veel vragen ontvangen over de 206 GTi Cup kit, het reglement en nog veel meer. We zijn dan ook blij om nu meer bekend te kunnen maken over al deze onderwerpen!

We zijn blij om te vertellen dat de 206 GTi Cup kit daadwerkelijk voor €2500,- verkocht zal gaan worden, en dat daar inderdaad alle onderdelen in zitten die je nodig hebt om je auto raceklaar te maken! Vanaf nu is de 206 GTi Cup kit te bestellen via het formulier wat op deze site te vinden is. Het grootste deel van de onderdelen die er in de kit komen zijn bekend, en zijn op dezelfde pagina terug te vinden. Alleen de banden, velgen en de dempers/veren set worden nog getest, en zullen zo snel mogelijk bevestigd worden.

Om alvast wat meer inzicht te geven in het reglement hebben we richtlijnen opgesteld welke te vinden zijn op deze site. Onder het kopje 'opbouw' zullen we praktische tips geven over het opbouwen van de raceauto, waarbij we begonnen zijn bij het strippen. Binnenkort zal dit aangevuld worden met tips over de opbouw van de auto.

Ook hebben we al een groot aantal voor-inschrijvingen voor de cup mogen ontvangen. Sommigen zijn zelfs zo enthousiast dat er al auto's gekocht zijn! De eerste auto's en namen zijn nu te vinden op onze rijders pagina. De komende tijd zal deze pagina geregeld geüpdate worden!


bottom of page