top of page

Ook de 30 is ruim gepasseerd!


Met trots kunnen wij meedelen dat we hoe dan ook meer dan 30 206’jes op de startgrid kunnen verwachten! De inschrijvingen blijven maar binnenstromen, en op dit moment zijn we de 30 ruim gepasseerd. Er staan nu 35 deelnemers op de lijst, en er zijn weer een hoop interessante namen bijgekomen. En dat in amper 8 dagen na het laatste bericht!

Allereerst zien we weer een groot aantal nieuwe debutanten op de lijst. De klasse is natuurlijk ideaal voor beginners, en meer en meer nieuwe mensen zullen gaan starten in de 206 GTi Cup. Nico Roelofsen, Pascal van Veen, Vincent Bunschoten, Fred Froger, Werner Steenbeek en Steven Wennekes zullen in de “rookie” klasse uit gaan komen. Ook zal MB Motorsport 2 auto’s inzetten voor debutanten.

Er zijn ook weer enkele nieuwe buitenlandse inschrijvingen. De Belgische Dieter Nestor zal als debutant deel gaan nemen aan de cup, evenals de Koreaan Jeongho Kim. Uit Duitsland zien wij Rafael Roscher, die als teamgenoot van de eerder bekendgemaakte Daniel Karwinkel zal gaan meedoen. Er is in toenemende mate interesse in het buitenland, en daarom verwachten wij binnenkort nog meer internationale deelnemers bekend te kunnen gaan maken.

Ook zijn er weer een aantal inschrijvingen van de bekendere mensen in de autosportwereld. Zo zal Martijn Kool meedoen en ongetwijfeld voor de titel in de “masters” klasse gaan. Daarnaast zal Raek Racing, bekend uit de Westfield Cup, 2 auto’s inzetten voor “Jan Janssen” en “Piet Pieters”. Als laatste heeft Marcel Flens, voormalig E30 Cup rijder, 2 auto’s voor de nieuwe klasse ingeschreven.

Wij maken ons alvast op voor een geweldig eerste seizoen van de Peugeot 206 GTi Cup, waar we in ieder geval een vol veld zullen hebben. Er zijn 56 startnummers beschikbaar, en meer dan de helft is inmiddels vergeven. Dus zorg dat je er snel bij bent als je mee wil doen!


bottom of page