top of page

De 60 is bereikt!


Het is amper 2 weken geleden dat de inschrijving voor de DNRT Peugeot 206 GTi Cup opende, en nu is officieel het streefaantal van 60 behaald! 60 Peugeot 206’jes, zestig! Dat is nogal wat. Een vol veld met ervaren en onervaren rijders in leuke, goedkope en toch wel heel rappe hatchbacks! Wij zijn ontzettend trots met het deelnemersaantal, en kunnen niet wachten tot de eerste race.

Nog steeds is de interesse erg groot, en wij weten dat er veel mensen zijn die nog graag mee willen doen. Daarom is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijst, en als er een plekje op de lijst vrijkomt heb je dus toch nog de kans om mee te doen! We onderzoeken ook de mogelijkheid om bij voldoende interesse meer plekken beschikbaar te krijgen, dus meld je aan!

In de eindspurt die 2 dagen geleden startte zijn er weer heel wat interessante namen bijgekomen. Natuurlijk zijn er weer vele nieuwe beginners; Ralph Groote Beverborg, Marciano van Ling, Marc Melissen, Jordy Mol, Cees Prins en Peter Kuijper. Ook is er weer een buitenlandse inschrijver bij; de Deense Steffen Larsen! Ook kunnen wij meedelen dat het bekende PG-Motorsport niet minder dan 3 “voitures” zal gaan inzetten. Bij de bekende rijders mogen wij deze keer Christ van der Peijl verwelkomen. Daarnaast zullen de alom bekende Robert Heuser en Rene Oudshoorn onder de vlag van Prikkel Racing voor de hoogste plaats op het ereschavot gaan!

60 Peugeot 206 GTi’s dus. En voor iedereen die buiten de boot dreigt te vallen; meldt je alvast aan voor de wachtlijst (dit is kostenloos), en er kan zomaar snel nog meer goed nieuws komen! Houdt de berichtgeving in de gaten!


bottom of page