top of page

66 auto's op onze inschrijflijst?


Dat klopt, er staan nu zelfs 66 deelnemers op de inschrijflijst voor de DNRT Peugeot 206 GTi Cup 2017! De eerste 6 deelnemers die op onze wachtlijst stonden zijn doorgeschoven, en gaan we komend seizoen aan de start van de Cup zien.

We zien PG Motorsport met wederom twee auto's, wat het totaal op 5 brengt voor het Nood Brabantse team. Als rijders zien we Rob Smulders en de Belgische rookie Tom Knaepkens. Nog een team wat een extra auto gaat inzetten is Team Ilbrink. Naast de al eerder ingeschreven #48 voor Arend en Edwin Ilbrink zien we nu ook de #59 op de inschrijflijst.

Wederom zien we nog meer internationale deelname op de startgrid verschijnen met de deelname van #21 David Potters en Vincent van Loock uit België. Een bekende naam binnen DNRT is van der Heijden Autosport. Ze komen al jaren uit in de Mazda MX5 Cup en Volvo 360 Cup en voegen daar nu ook de Peugeot 206 GTi Cup aan toe. De #87 auto zal zoals we van van der Heijden gewend zijn ongetwijfeld goed opvallen!

Ook geen onbekende naam binnen DNRT is die van Trumpi. Startnummer 17 zal komend jaar bestuurd worden door Allard Trumpi, een aantal weken geleden zagen we hem tijdens de racecursus al met zijn Peugeot op de baan, en nu heeft hij dus ook een vaste startplek. Door afvallen van een andere deelnemer zien we ook Berry Janssen op de lijst verschijnen. De derde auto van Prikkel Racing, naast teamgenoten Robert Heuser en Rene Oudshoorn, zal komend jaar onder startnummer #10 aan de start komen.

Op zaterdag 10 december zal de DNRT Peugeot 206 GTi Cup auto wederom tijdens RSZ Vrij Rijden in actie komen voor de volgende test. Kom dan gerust even bij ons langs!


bottom of page