top of page

De 2017 kalender is bekend!


Het is zo ver, de racekalender voor 2017 is bekend! Komend seizoen staan er 6 racedagen op de planning voor het allereerste seizoen van de DNRT Peugeot 206 GTi Cup, die verreden zullen worden op 3 verschillende circuits.

De allereerste races voor de 206 GTi Cup zullen op 8 april plaatsvinden op onze thuisbasis, Circuit Park Zandvoort. Op 10 juni keren we terug op Zandvoort voor de tweede racedag. Hierna zullen we op 5 juli afreizen naar het TT Circuit in Assen. Een circuit waar veel van de nieuwkomers in de autosport nog niet gereden zullen hebben, wat ongetwijfeld zal gaan zorgen voor interessante wedstrijden.

De vierde racedag staat in het teken van het DNRT Super Racing Weekend op Circuit Park Zandvoort op 4, 5 en 6 augustus. Op welke dag(en) de 206 GTi Cup actief zal zijn wordt op een later moment bekendgemaakt. Op 23 september staat er wederom een racedag op Circuit Park Zandvoort op het programma, maar wel de laatste van het jaar, want de seizoensfinale vindt plaats op het Belgische Circuit Zolder! Het altijd gezellige Zolder bezoeken wij op 19 oktober, alwaar de eerste 206 GTi Cup kampioenen gekroond zullen gaan worden.

De volledige 2017 DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender

8 april - Circuit Park Zandvoort

10 juni - Circuit Park Zandvoort

5 juli - TT Circuit Assen

4, 5 en 6 augustus - Circuit Park Zandvoort

23 september - Circuit Park Zandvoort

19 oktober - Circuit Zolder (BE)

Update website

Onze website heeft wederom een aantal inhoudelijke update's gehad. Zo is de handleiding, welke op de opbouwpagina te vinden is, vernieuwd, is er een volledige onderdelenlijst te vinden op de pagina 'De kit' en zijn de richtlijnen voor het 2017 reglement op de gelijknamige pagina aangevuld. Ook de rijderspagina heeft wederom een update ondergaan.

De 206 GTi van Steve Redding

Deelnemers zijn druk

Ondertussen zien we ook dat veel deelnemers druk bezig zijn met het bouwen van de 206 GTi Cup auto's. Tijdens trackdays en vrij rijden dagen verschijnen er steeds meer auto's die voor de Cup bestemd zijn op de baan, zoals #69 Steve Redding met zijn groene Peugeot op bovenstaande foto. Anderen zijn druk met de auto's volledig raceklaar maken, hieronder zien we de Peugeot #48 van Arend en Edwin Ilbrink in zijn fraaie nieuwe kleur.

De 206 GTi van Edwin en Arend Ilbrink

Coming up

De komende maand staan er verschillende dagen op de planning waar 206 GTi Cup auto's in actie zullen komen. 7 januari zal het team van REC Racing als eerste met een Cup auto aan een wedstrijd gaan deelnemen, namelijk de Nieuwjaarsrace op Circuit Park Zandvoort. Op 14 januari zullen wij weer aanwezig zijn tijdens de Vrij Rijden dag op Zandvoort. We zullen gaan testen met de DNRT 206 GTi, en ook de referentie auto zal aanwezig zijn. Kom vooral even langs!

De 206 GTi van REC Racing

Volg ons

Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de cup.


bottom of page