top of page

Meerijden in de 206 GTi Cup 2017? Er zijn nog auto's beschikbaar!


Er zijn verschillende raceteams die komend seizoen auto's inzetten in de DNRT Peugeot 206 GTi Cup, en een aantal daarvan hebben nog auto's beschikbaar voor verhuur en arrive & drive. We stellen deze teams voor;

RAEK Racing

Bekend uit onder andere de Westfield Cup is RAEK Racing. Komend seizoen zetten zij meerdere auto's in in de 206 GTi Cup Naast het gedegen prepareren van raceauto’s heeft RAEK Racing zich gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van (onervaren) coureurs. Arrive & drive, of alleen ondersteuning tijdens evenementen of iets er tussenin, het kan allemaal bij RAEK Racing. Voor meer informatie kan je terecht op www.raekracing.nl.

MF Racing

Voor verhuur op basis van arrive and drive met uw eigen auto of met een auto van het team, alles is mogelijk! Ook voor service en onderhoud voor uw 206 GTI kunt u bij MF-Racing terecht. Ze kunnen je auto runnen op de racedagen, en ook tussen de racedagen onderhoud aan de 206 plegen. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.mfracing.nl.

Team Ilbrink

Nieuw bij DNRT, maar waarschijnlijk wel het meest ervaren met Franse techniek is Team Ilbrink. Ook in de autosport heeft het team al jaren ervaring, en dat maakt het een van de meest geschikte teams in de 206 GTi Cup! Bij dit team kun je terecht voor onderhoud aan je 206, onderdelen, en het huren van een auto! Meer informatie vind je op www.ilbrink.com, of stuur voor meer informatie gerust een mail naar info@ilbrink.com.

Van der Heijden Autosport

Dit team komt al jaren uit in de Mazda MX5 Cup, en daar zijn ze geregeld zeer succesvol. Komend seizoen zet van der Heijden Autosport de #87 in in de 206 GTi Cup, en deze auto is beschikbaar voor verhuur! Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.goedkoop-racen.nl.

Enjoy Racing

Enjoy Racing biedt voor seizoen 2017 een auto aan in de Peugeot 206 GTI Cup, op basis van arrive & drive. De kracht van het team ligt in de opleiding en begeleiding van (beginnende) coureurs. Het behalen van de race cursus in één van de cup auto's, behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! Enjoy Racing kijkt er met plezier naar uit om nieuwe rijders te verwelkomen binnen het team! Meer informatie over het team is ook te lezen op www.enjoy-racing.com.

i-race

Kom je in tijdsnood tijdens het bouwen van je raceauto? Dan biedt i-rrace de mogelijkheid om voor zeer scherpe prijzen een raceauto voor jou op te bouwen! Gedeeltelijk, of helemaal, alles is te bespreken. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.i-race.nl, of neem contact op via info@i-race.nl.

SP Support

Het team onder leiding van Steven van der Plank is al jaren actief in de verschillende DNRT klassen. De laatste jaren is het team gespecialiseerd in de Mazda MX5 Cup auto's, maar ook de 206 GTi zal SP Support zeer goed kunnen prepareren. Wil je een auto laten opbouwen, laten onderhouden of laten runnen door een ervaren team? Kijk vooral eens op www.sp-support.nl.

Johan Kraan Motorsport

Als zeer ervaren team is ook Johan Kraan Autosport uitermate geschikt om de 206 GTi competitief te kunnen neerzetten. Het team zet komend seizoen auto's in in deze klasse. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.johankraan.nl


bottom of page