top of page

Kartavond met prijsuitreiking 206 GTi Cup 2017


Om ons eerste seizoen in stijl af te sluiten én natuurlijk de prijzen aan de kampioenen ui t te reiken, hebben wij op zondag 26 november een kartavond met BBQ vastgelegd bij de kartvaan van Coronel in Huizen.

Natuurlijk hopen wij dat iedereen komt en nog één keer in lichtelijk competitieverband bij elkaar te zijn. Karten is immers een heerlijk ontspannen bezigheid, en altijd

een mooi moment om toch nog even revanche te nemen op je concurrenten van afgelopen seizoen.

Karten hoeft natuurlijk niet deze avond. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om met een bord vol BBQ vlees en een kroes bier de strapatsen van de mannetjes en vrouwtjes op de baan vanuit je stoel gade te slaan.

Misschien ook een leuk moment om iets terug te doen aan je trouwe helpers en/of aanhang die je hele seizoen in voor- en tegenspoed hebben bijgestaan. Ook zij zijn van harte welkom, evenals de aspirant coureurs die in 2018 de Cup komen versterken.

Kortom, we maken er gewoon een gezellige avond van met z’n allen!

Het tijdschema (ja, ook hier) is als volgt:

18.00 uur Ontvangst

19.00 uur Opening Indoor Barbecue

19.30 uur Rijdersbriefing

20.00 uur Kwalificatie

21.00 uur Race

21.45 uur Prijsuitreiking en Evaluatie

22.00 uur Einde Programma

De kosten voor BBQ + 2 consumpties + karten zijn € 65,00 per persoon, en € 30,00 voor alleen de BBQ + 2 consumpties.

Graag horen wij van jullie uiterlijk 16 november of en met hoeveel mensen je komt en wat je keuze is. Je aanmelden voor deze avond kan via het formulier welke je vindt op deze pagina!

We zien jullie graag zondag 26 november in Huizen.


bottom of page