top of page

206 GTi Cup Kartavond


Beste 206 race vrienden,

Zondag 26 november gaan we ons seizoen afsluiten én natuurlijk de kampioenen huldigen tijdens een gezellige kartavond op de kartbaan van Coronel in Huizen.

Als grootste klasse m.b.t. deelnemers binnen DNRT, verwachten wij natuurlijk een grote opkomst….maar het valt tot nu toe eigenlijk een klein beetje tegen. Maar kan ook best dat de meeste mensen nog even wachten met aanmelden tot het laatste moment.

Graag horen wij van jullie uiterlijk 16 november of, en met hoeveel mensen jullie willen meedoen. Want hoe leuk is het om elkaar nog eens te zien, tegen elkaar te karten en/of je trouwe monteur eens lekker te verwennen voor zijn/haar tomeloze inzet! Aanmelden doe je op deze pagina.

Timing voor zondag 26 november:

18.00 uur Ontvangst

19.00 uur Opening Indoor Barbecue

19.30 uur Rijdersbriefing

20.00 uur Kwalificatie

21.00 uur Race

21.45 uur Prijsuitreiking en Evaluatie

22.00 uur Einde Programma


bottom of page