top of page

De 2018 kalender is bekend!


Inmiddels is de laatste versie van de 2018 kalender hier te vinden.

De DNRT voorlopige kalender voor het komende seizoen is bekend, en daarmee weten wij ook op welke dagen wij het komende seizoen aan de start zullen komen!

Komend seizoen zal de DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender bestaan uit 7 racedagen die verreden zullen worden op 4 verschillende circuits. De thuisbasis is Circuit Park Zandvoort, waar 4 racedagen gehouden zullen worden. Er is in mei een uitstapje naar het TT Circuit in Assen, terwijl wij aan het einde van het seizoen aan de start zullen komen op het legendarische Spa Francorchamps. Ook zullen wij het altijd gezellige Circuit Zolder aandoen, net over de grens in België. Wanneer deze wedstrijd plaatsvindt wordt later bekend. Wedstrijddagen zullen zoals gebruikelijk bestaan uit een vrije training, een kwalificatie en twee wedstrijden.

Noteer de data's nu in je agenda, vraag waar nodig een dagje vrij zodat wij er komend seizoen met de gehele cup een mooi jaar van kunnen gaan maken!

Deelnemers kunnen zich nu aanmelden voor de racedagen op deze pagina.

UPDATE: De racedagen op Spa zijn op dit moment nog onder voorbehoud.


bottom of page