top of page

Datum Circuit Zolder bekend en meer races per racedag!


Goed nieuws! Wij kunnen bevestigen dat de zevende en laatste racedag van de 206 GTi Cup 2018 op 8 november op Circuit Zolder zal plaatsvinden. Hiermee is onze kalender compleet, en kunnen we ons gaan opmaken voor het nieuwe seizoen.

Kalender 2018

Komend seizoen zullen we wederom 4 keer in actie komen op onze thuisbasis Circuit Zandvoort. In mei maken we een uitstapje naar het uitdagende TT Circuit in Assen terwijl wij in oktober voor het eerst onze opwachting zullen maken op het fameuze Spa Francorchamps! De racedagen op Spa Francorchamps zijn nog onder voorbehoud, maar wij hebben goede hoop dat ook deze wedstrijden doorgang zullen vinden. De seizoensfinale zal zoals gezegd wederom op Circuit Zolder plaatsvinden.

1 April - Circuit Zandvoort

22 Mei - TT Circuit Assen

24 Juni - Circuit Zandvoort

3/4/5 Augustus - Circuit Zandvoort*

16 September - Circuit Zandvoort

12/13 Oktober - Spa Francorchamps**

8 November - Circuit Zolder

* Het is nog niet bekend of wij tijdens dit weekend op meerdere dagen of op één dag in actie zullen komen

** Onder voorbehoud

Meer races!

Een andere nieuwigheid voor het 2018 seizoen zal zijn dat wij op iedere reguliere racedag in plaats van een vrije training een derde race zullen gaan rijden! Dit betekent dat de racedagen voortaan direct zullen aanvangen met de kwalificatie, gevolgd door drie races.

Vooraanmelding via website geopend

Voor deelnemers is het nu mogelijk om je via de website aan te melden voor alle racedagen (hier). Door op de desbetreffende racedag te klikken kom je in een inschrijfformulier terecht waar je je door het invullen van enkele gegevens kunt verzekeren van een startplaats voor deze racedag. We vragen jullie met klem om dit te doen, dit zodat wanneer we dreigen over het maximum aantal startplekken heen te gaan wij al vooraf een oplossing kunnen vinden.


bottom of page