top of page

Uitnodiging Kartavond en Prijsuitreiking seizoen 2018


Om ons tweede seizoen in stijl af te sluiten hebben wij op vrijdag 7 December een kartavond met BBQ vastgelegd bij de wel bekende kartbaan van Coronel in Huizen. Natuurlijk hopen wij dat iedereen komt om nog één keer in lichtelijk competitieverband bij elkaar te zijn. Karten is immers een heerlijk ontspannen bezigheid, en altijd een mooi moment om toch nog even revanche te nemen op je concurrenten van afgelopen seizoen. Karten hoeft natuurlijk niet deze avond, je kunt er uiteraard ook voor kiezen om met een bord vol BBQ vlees onder het genot van een koud biertje de prestaties van de mannetjes en vrouwtjes op de baan vanuit je stoel gade te slaan. Misschien ook een leuk moment om iets terug te doen aan je trouwe helpers en/of aanhang die je hele seizoen in voor- en tegenspoed hebben bijgestaan. Ook zij zijn van harte welkom, evenals de aspirant coureurs die in 2019 de Cup komen versterken. Kortom, we maken er gewoon een gezellige avond van met z’n allen!

Het tijdschema (ja, ook hier) is als volgt: 18.00 uur Ontvangst 18.30 uur Opening Indoor Barbecue 19.30 uur Rijdersbriefing 20.00 uur Kwalificatie 21.00 uur Race 21.45 uur Prijsuitreiking en Evaluatie 22.00 uur Einde Programma De kosten voor BBQ + 2 consumpties + karten zijn € 55,00 per persoon, en € 25,00 voor alleen de BBQ + 2 consumpties. Contant te voldoen op 7 December. (pinnen is niet mogelijk) Graag horen wij van jullie uiterlijk 17 november of en met hoeveel mensen je komt en wat je keuze is. Je aanmelden voor deze avond kan via het formulier welke je vindt op deze pagina!

Tevens zullen op deze avond de kampioenen van het seizoen 2018 gekroond gaan worden! We zien jullie graag vrijdag 7 december in Huizen. Groetjes Tara en Tanja


bottom of page