top of page

Belangrijke mededeling: Nieuwjaarsrace 2019


Nog even en dan is het kerst en oud en nieuw. Bij uitstek een periode van onbelangrijke dingen die ook nog eens heel kostbaar zijn. Ga maar eens na; met kerst koop je toch gauw voor zon €100 veel te veel eten: onbelangrijk. Met oud en nieuw sla je zomaar voor €50 aan die gare bubbels achterover: onbelangrijk. Om dan knallend af te sluiten met €100 aan voetzoekers: volstrekt onbelangrijk. Dan heb je dus in een week tijd €250 aan onbelangrijkheid verspild. En dan schatten we dat ook nog eens heel voorzichtig in.

Maar weten jullie wat nu wel heel lekker, luid knallend en vooral heel erg belangrijk is? Echt racen in hartje winter tijdens de Nieuwjaarsrace op Zandvoort op 5 januari. Goed, het kost €250, maar het is wel belangrijk! Want hoe meer je racet, hoe beter je wordt. Daar ga je je dan heel lekker bij voelen, en dat maakt alles beter. Dat is dus echt belangrijk.

En ja, misschien regent het wel! Maar dan kun je tijdens die races eindeloos oefenen (want het gaat nergens om) en stel je voor dat het dan straks in april tijdens je eerste racedag ook regent, dan ben je ineens heel goed! Belangrijk!

Dus ons bindend advies is; laat onbelangrijke dingen de belangrijke zaken niet verdringen. Eet een gehaktbal, drink een huiswijntje en koop een pakje sterretjes. Met je uitgespaarde geld kun je een unieke ervaring opdoen, en genieten van het mooiste wat er is: racen en beter worden met Racen!

Tot zover de boodschap van algemeen nut, en schrijf je NU in voor de Nieuwjaarsrace! Het is belangrijk voor je, doen!

Op deze racedag zullen wij een vrije training, een kwalificatie en twee races over 25 minuten rijden.

NB. Er zal op het circuit bij vorst niet worden gestrooid, en je kunt gewoon meedoen met je 2018 licentie. Ook wel belangrijk!


bottom of page