top of page

De 2019 kalender is bekend!


De 2019 DNRT Peugeot 206 GTi Cup kalender is bekend!

Het seizoen 2019 zullen wij zoals gebruikelijk aftrappen op Circuit Zandvoort, ditmaal op zaterdag 20 april. Hierna volgt een uitstapje naar het TT Circuit Assen, op dinsdag 14 mei. Hierna keren we terug naar Zandvoort voor een racedag op zondag 30 juni, gevolgd door wederom Zandvoort op zaterdag 20 juli.

Op 2, 3 en 4 augustus vindt het DNRT Super Race Weekend plaats, welke vorm DNRT daar dit jaar aan gaat geven is op dit moment nog niet bekend, en daarom zal de indeling van deze dagen op een later moment bekend worden. We sluiten ons seizoen af op zondag 1 september, met de vuurdoop op een nieuw circuit voor de 206 GTi Cup én DNRT! De Peugeots zullen namelijk op Racepark Meppen, net over de grens in Duitsland, aan de start komen. Dit korte en bochtige circuit zal ongetwijfeld een unieke uitdaging vormen voor de 206 Cup rijders!

Naast deze evenementen wordt er wellicht nog een racedag op Circuit Zolder toegevoegd. DNRT heeft een racedag op dinsdag 28 mei op de planning staan, maar of de 206 GTi Cup op deze dag in actie komt is nog niet bekend. Zodra hier duidelijkheid over is wordt dit hier gepubliceerd.

De volledige kalender is nu hier te vinden, op deze pagina kunnen deelnemers zich ook voor de verschillende evenementen aanmelden. Dus, noteer deze data, neem indien nodig een dagje vrij en dan gaan wij er in 2019 weer een heel mooi autosport seizoen van maken!


bottom of page