top of page

Racedag 2: Assen - Alle informatie

De tweede racedag van het 2022 seizoen zal op 11 mei plaatsvinden op het TT Circuit in Assen. De baan in Assen ligt met zijn vloeiende karakter de 206 uiterst goed, en in het verleden hebben we op deze baan dan ook veel spannende wedstrijden mogen meemaken. De afgelopen twee jaar konden onze races op het TT circuit door covid geen doorgang vinden, en dus zijn we verheugd om dit seizoen weer terug te kunnen keren op het Assense asfalt! Hieronder vind je alle belangrijke informatie over deze racedag:


Inschrijven en keuren

Het is op 10 mei vanaf 18:45 tot 20:00 mogelijk om in te schrijven en te keuren. De inschrijving vindt plaats in het Welcome Centre, direct voor de tunnel. Op 10 mei rijden onze andere klassen, dus de paddock zal nog niet leeg zijn.


Online-inschrijving geopend

Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor de racedag op Assen, via deze link.


Verwijderen boutje distributie-kap

Mocht je vorige racedag niet aanwezig zijn geweest; zorg ervoor dat het boutje van de distributie-kap verwijderd is. Deze zal bij de TC-keuring, of tijdens de racedag verzegeld worden. Alle informatie hierover vind je hier.


Live-timing, uitslagen en startopstellingen

Dit alles is tijdens de racedag terug te vinden op RaceResults.nu, uitslagen en startopstellingen zijn ook in de toren af te halen.


Prijsuitreiking

Wederom zal de prijsuitreiking ca. een half uur na afloop van de laatste race plaatsvinden bij de tent van Biesheuvel. Tijdens de eerste racedag was dit door de nacontrole ietwat chaotisch, ditmaal hopen we daar wat meer tijd voor te kunnen nemen. Biesheuvel Autosport zal de tent ditmaal centraal in de paddock plaatsen zodat het voor iedereen dichterbij is.

Belangrijke links:

Inschrijving racedag: Klik hier


Tijdschema: Klik hier Paddock indeling: Klik hier


Algemene Briefing 2022: Klik hier


Bijzonder reglement: Klik hier


Bulletin 1: Velgen Klik hier


Vrijwaring: Klik hier

Zelf racen?

Heb je interesse om deze racedag, of het gehele seizoen, zelf mee te rijden in de 206 GTi Cup? Dat is nog altijd mogelijk! Er zijn bij de verschillende teams nog enkele auto's te huur, en ook staan er raceklare auto's te koop. We verwachten dit seizoen een groot startveld, met een groot aantal nieuwkomers. Alle informatie over het nieuwe seizoen vind je op deze website, of in ons magazine. Heb je vragen? Mail gerust naar 206gticup@gmail.com, en wij helpen je verder.


See you in Assen!

Comments


bottom of page