top of page

Arrow Racing Events - Meet The Teams

In 2019 debuteerde het Arrow Racing Events in de 206 GTi Cup. De Belgische equipe wist direct hoge ogen te gooien, wat resulteerde met in een vice-kampioenschap bij de Rookie’s. Sindsdien is het team uitgegroeid tot dé Belgische basis van de 206 GTi Cup!


De drijvende krachten achter Arrow Racing Events zijn Rob Reynders en Arthur Zeelmaekers. In 2019 deelden zij de 206 GTi in de Cup, en wisten ze aan het einde van het seizoen in de voorhoede van het competitieve veld mee te strijden. Dit toont temeer dat het team weet hoe ze competitieve auto’s op de baan moeten brengen. Hiernaast zullen beide rijders met hun enthousiasme je absoluut ook de passie voor het racen meegeven.

Het team van Arrow Racing Events biedt de mogelijkheid om een 206 GTi te huren tijdens zowel trackdays op ander andere Circuit Zolder en Circuit Zandvoort, het behalen van je race-licentie, alsook tijdens de racedagen van de 206 GTi Cup. Wanneer je je debuut in de autosport wil maken begeleidt het team je van a tot z naar je eerste wedstrijd. Arrow Racing Events is het aangewezen team wanneer je vanuit België kennis wil maken met betaalbare autosport!

Naast het verhuur van de auto biedt Arrow Racing Events ook coaching en rijdersbegeleiding. Rob Reynders is dankzij zijn werk als instructeur voor onder andere Lotus on Track gespecialiseerd in het bijbrengen van rijtechnieken en strategieën waar zowel debutanten als ervarener rijders profijt van zullen hebben. Zo zorgt het team ervoor dat jij het meest uit jezelf en de auto kunt halen.


Dat deze aanpak zijn vruchten afwerpt werd duidelijk toen rijder Jorg Hendrix op het Circuit Zolder zijn debuut maakte, en dankzij de coaching van het team direct zijn tweede wedstrijd heeft gewonnen! Met een speciale actie genaamd de Arrow Cup biedt Arrow Racing Events iedere rijder die hieraan deelneemt 30 minuten rijtijd, en wanneer je dit afneemt maak je kans om het behalen van je racelicentie te winnen, én een wedstrijd te rijden! Meer informatie hierover vind je op de website van het team.

Meer informatie over wat Arrow Racing Events te bieden heeft is te vinden op www.arrowracingevents.be. Je kan ook altijd contact met hen opnemen om de verschillende mogelijkheden vrijblijvend te bespreken door te mailen naar info@arrowracingevents.be, of te bellen naar +32494/27 25 05 (Rob), of +32476/88 27 73 (Arthur)


Comments


bottom of page