top of page

Team Ilbrink - Meet The Teams

Team Ilbrink is inmiddels een gevestigde naam binnen de 206 GTi Cup. Het in het Noord Hollandse Nibbixwoud gevestigde team rijdt al sinds het eerste seizoen mee in de 206 GTi Cup, en doet dat zeer verdienstelijk. Edwin Ilbrink rijdt in zijn opvallende #48 altijd in de kop van het veld mee, en heeft meerdere wedstrijden te weten winnen. Ilbrink weet dus maar al te goed hoe een goede 206 GTi geprepareerd moet zijn!

Franse auto-specialist

Buiten de activiteiten in de 206 GTi Cup is Team Ilbrink op de eerste plaats een autobedrijf gespecialiseerd in Franse auto's. Dit vanuit een passie voor auto's ontstane bedrijf heeft alle kennis op het gebied van Peugeot, en overigens ook andere merken, in huis waardoor de link met de 206 Cup al snel gelegd is. De in de blauw/gele kleurstelling gepresenteerde auto's zijn dan ook altijd keurig geprepareerd.


Team Ilbrink

Het team biedt een van A tot Z service aan, waarbij er wanneer je een auto huurt er op het circuit een compleet raceklare 206 voor je klaarstaat! Team Ilbrink bestaat hoofdzakelijk uit vader en zoon Arend en Edwin, met de door hun vele opgedane ervaring, zowel binnen de 206 Cup als in de autocross, kunnen zij je altijd op weg helpen met tips & tricks, coaching en begeleiding.


Hiernaast biedt Team Ilbrink ook de mogelijk tot onderhoud, stalling, schadeherstel of het race-klaar maken/opbouwen van je eigen 206 GTi Cup auto. Ook voor 206 onderdelen kan je tijdens racedagen altijd bij hen terecht, want ze hebben altijd een voorraad bij zich.


Opzoek naar een race-klare 206 Cup?

Dan ben je bij Team Ilbrink ook aan het juiste adres! Regelmatig bouwt het team een compleet nieuwe auto op, of kopen ze en servicen ze een bestaande Cup-auto. Hierdoor is het wanneer je interesse hebt in het kopen van een goede en ready-to-race 206 altijd de moeite waard om even bij Autobedrijf Ilbrink langs te gaan.


Meer weten over Team Ilbrink? Alle informatie over hen is terug te vinden op de website, ilbrink.com. Vrijblijvend contact opnemen is ook altijd mogelijk, door te bellen naar 0229 57 29 42, of te mailen naar info@ilbrink.com.

Comments


bottom of page